ZVEZDAN ZVEKNUO MAJU USRED BELA DANA! Zadrugarka upalila dahtalicu, robijaš pred INFARKTOM pokazao zadnjicu - tresu se Šimanovci! (VIDEO 18+)

Autor: P. R.

Zadruga

20.04.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom neočekivane vrele akcije, Zvezdan Slavnić pokazao previše, dok Maja nije mogla da se izbori sa dahtanjem.

ZVEZDAN ZVEKNUO MAJU USRED BELA DANA! Zadrugarka upalila dahtalicu, robijaš pred INFARKTOM pokazao zadnjicu - tresu se Šimanovci! (VIDEO 18+)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Nakon što je pred milionskim auditorijumom prevario svoju ljubavncu Anđelu Đuričić, Zvezdan Slavnić i Maja Marinković odlučili su da se prepuste još jednoj vreloj akciji u izolaciji. Naime, novopečeni par se zavukao ispod jorgana, a dok su se strastveno ljubili, Zvezdanu je čak sevnula cela zadnjica.

- Dođi ovamo - rekao je Slavnić i započeo vrelu akciju, a Maja je odmah počela da dahće.

- Ti si lud - promumlala je ona.

Njih dvoje su se prepustili jedno drugom, a Zvezdan je želeo da bude dominantan, pa je Marinkovićevoj pokazivao sve svoje talente u krevetu, a po njenim uzdasima reklo bi se da je jako uživala. Mada, čuvenu "dahtalicu" upalio je i Slavnić. CEO SNIMAK POGLEDAJTE OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

20.04.2023 17:41

Do kraja se neće znati ko koga.