NIJE ZNAO KAKO DA OTKAČI ANĐELU: Zvezdan nastavio da ponižava bivšu ljubavnicu, do detalja otkrio plan sa Majom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.04.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga je Zvezdan odlučio da ode korak dalje sa Majom!

NIJE ZNAO KAKO DA OTKAČI ANĐELU: Zvezdan nastavio da ponižava bivšu ljubavnicu, do detalja otkrio plan sa Majom! (VIDEO)

Foto: Tv Pink

Nakon skandala sa Majom Marinković i raskida sa Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić se razbudio, pa otišao da se suoči sa zadrugarima, a Ivan Dragić mu je otvoreno prišao, pa poručio da će ga vrlo surovo komentarisati da bude spreman na to.

Slavnić je iskoristio trenutak i objasnio zašto se odlučio na taj korak sa Majom i da li je sada zvanično u vezi:

- Možda nije fer prema maloj, ali juče mi je svašta uradila. Moja greška. Ja ovde nemam ništa, trebao sam da sačekam dva dana i da kažem da je gotovo. Ja sam sa njom sinoć raskinuo sedam puta, a ona je stajala ispred vrata. Ja sa njom ne bih mogao normalno da raskinem, nisam ja zbog toga uradio, ali ova me je čikala sedam meseci - objasnio je Zvezdan.

- Što je najgore, ona tebe ludački voli, ona bi tebi prešla i preko ovoga, samo da ti poželiš. Da li sad shvataš što vas njeni nisu podržali? - pitao ga je Dragić.

- Još bolje, sada će joj se vratiti - rekao je Zvezdan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading