TRUDNA TARA SIMOV HITNO HOSPITALIZOVANA: Trpi užasne bolove, svi strahuju za njeno stanje!

Autor:

Zadruga

09.04.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tari se stanje pogoršalo tokom prethodne noći, odmah joj ukazali pomoć!

TRUDNA TARA SIMOV HITNO HOSPITALIZOVANA: Trpi užasne bolove, svi strahuju za njeno stanje!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Tara Simov je u drugom stanju i nosi devojčicu. Zajedno sa svojim partnerom, Tara je krila trudnoću 4 meseca, a onda su to rešili da obelodane.

Trudnoća je bila rizična, a danas je došlo do novih komplikacija i Tara je hitno primnjena u GAK "Narodni front". Povodom toga se oglasila njena najbolja drugarica, koja je otkrila koliko je prethodna noć za Taru bila teška:

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

 

- Uspaničila se. Osetila je jake bolove u predelu stomaka i odlučila je da ode u bolnicu kako bi je doktori pregledali. Srećom, beba nije u opasnosti, ali ovo je Taru baš uplašilo. Da stvar gude još gora, njoj je danas rođendan i umesto da ga provede sa prijateljima, ona je u bolnici. Ne znam kada će izaći, ali nadam se da će sve biti u redu - rekla je Tarina drugarica za portal Srbija Danas.

Simova se još nije oglasila, te ne znamo u kakvom je stanju i šta je prouzrokovalo bolove, ali smo sigurni da je njen dečko uz nju u ovim momentima.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

09.04.2023 12:42

Sav se tresem, ne mogu da jedem, ne mogu da pijem, umrecu zbog ovogas!