"PLAŠIM SE DA ĆE ME OTETI I UBITI" Bivšem zadrugaru ostavljaju kosu i krvava ogledala ispred stana, strahuje da je na meti sekte!

Autor:

Zadruga

27.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika otkriva da je Boža Džons na meti mračnih sila!

"PLAŠIM SE DA ĆE ME OTETI I UBITI" Bivšem zadrugaru ostavljaju kosu i krvava ogledala ispred stana, strahuje da je na meti sekte!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši zadrugar Boža Džons prolazi kroz pakao, nakon što je izašao iz rijalitija. Naime, kako priprema novi projekat i pesmu za svoju publiku, Boža je bio prinuđen da se preseli u prestonicu, kako bi mu sve bilo pristupačnije i na dohvat ruke. 

Međutim, kako je vreme prolazilo, Boža je počeo ispred stana da pronalazi različite rekvizite, kojih je počeo da se plaši. Izvor nam je otkrio da je Boža u strahu da nije u pitanju sekta. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Boža Džons

 

- Boža je preplašen, stvarno, on se sada plaši i svoje senke, mi se plašimo da ne upadne u neku depresiju koliko mu je loše. Danima je tužan. Počeo je na ulaznim vratima, na krpari da pronalazi neke gluposti, ko vradžbine neke da su mu bačene, neko jaje, pola crveno obojeno, pa neku svezicu dlaka neki, da Bog sačuva - priča izvor za Republiku

Tim povodom kontaktirali smo Božu, koji nije krio da je sve istina.

- To je počelo pre nekih mesec dana, više ne znam, nervira me samo što nema kamera ispred stana, ali ću morati da obezbedim i kameru. Prvo su počele poruke neke, ali sam sve to šutirao, nisam ni čitao. Posle nekih nedelju dana su počeli da mi ostavljaju neka ogledala, jaja u crveno ofarbana, neke dlake, kosu, šta je već ono - priznaje Boža za Republiku i dodaje da li sumnja na nekog od zadrugara:

Foto: Republika TV

Boža Džons Zadruga

 

- Ja ne mogu da kažem ko je, neću da upirem prstom, ali ću da kažem da sumnjam na neke zadrugare, zadrugarke, za koje se priča i pričalo se da su u sektama nekim, ne znam ni ja, da ne slave rođendane, da žive pod nekim čudnim životnim pravilima. Ja se samo nadam da me niko neće ubiti, da me neće neko oteti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading