OVO SU BRAT I SESTRA VERICE RAKOČEVIĆ! Krije ih kao zmija noge, a za to postoji dobar razlog! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna dizajnerka tvrdi da poštuje njihovu privatnost...

OVO SU BRAT I SESTRA VERICE RAKOČEVIĆ! Krije ih kao zmija noge, a za to postoji dobar razlog! (FOTO)

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

Modna dizajnerka Verica Rakočević nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj su njeni brat i sestra, a koje ne eksponira previše u javnosti, jer je to ujedno i njihova želja. Zbog toga je sporna fotografija izazvala buru u javnosti, jer je sve interesovalo kako izgledaju. 

- To je ljubav, brat i sestra - napisala je kreatorka tada u svojoj objavi.

Podsetimo, kako je jednom prilikom objavila, njen brat Ljuba je najmlađi od njih troje i njen je veliki ponos, dok je jednom prilikom pričala o svojoj sestri Slavici.

Foto: Instagram printscreen

Objava Verice Rakočević na Instagramu

 

- Imala sam tri godine kada se moja sestra Slavica rodila. Majka je otišla u prodavnicu, a ja sam se probudila. Želela sam da izađem napolje. Bila su zaključana vrata i ja sad ne znam kako ću. Razbila sam rukom prozor i htela kolevku i sestru da iznesem, pa da ja skočim za njom. Nisam, naravno, mogla sa tri i po godine da podignem kolevku. Ne znam kako sam se kroz to staklo provukla. I dan danas imam ogroman ožiljak na stomaku. Skočila sam kroz prozor, to je bila prizemna kuća. Sećam se slike - krenula je da šiklja krv, ja držim rukom. Majka me ugledala i odmah je ispustila kese - prisetila se Verica u intervjuu za "Kurir".

Inače, Verica Rakočević, jedna od najpoznatijih modnih kreatorki naše zemlje je kroz suze i sa setom u glasu govorila o onim momentima iz detinjstva koji su joj duboko urezani u sećanje. Dotakla se i snova, koji su imali za nju, kako i sama kaže, veoma moćno predskazujuće značenje i izraženu simboliku.

Foto: Youtube printscreen

Verica Rakočević

 

Na neverovatan način sam vezana za taj prostor, kao da sam pupčanom vrpcom još uvek tamo. Kroz svoje snove, kao da živim taj prostor i dalje. Sanjala sam bakinu kuću koja je smeštena u gornjem delu brda, ali i komšijinu pored, te jednu veliku bujicu reke koja je odnela bakinu kuću. Puno metafora ima u mojim snovima. Sećam se kako sam se verala po drveću, bile su tu i dve kućice gde su se pripremali kajmak i sir. Odlazila sam kod bake često, a imala sam svega 15 godina kada je umrla. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading