TAKI PROVEO BURNU NOĆ SA ZADRUGARKOM! Pred kamerom priznao SVE, pa progovorio o Majinom odnosu sa Pecom i Aleksandrom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.09.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac zadugarke Maje Marinković otvoreno je govorio pred našom kamerom o svim aktuelnim temama.

TAKI PROVEO BURNU NOĆ SA ZADRUGARKOM! Pred kamerom priznao SVE, pa progovorio o Majinom odnosu sa Pecom i Aleksandrom! (VIDEO)

Foto: Republika

Taki je ovom prilikom bez ustručavanja priznao da je imao "burnu noć", a onda iznenadio priznanjem da je uživao u društvu jedne zadrugarke.

- Bila je burna noć. Punimo baterije za ulazak u Zadrugu - rekao je Taki, a na pitanje našeg novinara da li je sinoć bio sa nekom zadrugarkom, kratko je odgovorio:

- Da!

Taki je ovom prilikom govorio i o Majinom odnosu sa Pecom, FIlipom Carem, Kristijanom Golubovićem, a na pitanje da li se plaši šta bi moglo da se desi ako bi u Zadrugu 6 pored njegove ćerke ušla i Aleksandra Subotić, Taki tvrdi da se njegova ćerka ne plaši nikoga i da je to "ispričana priča", a onda je otkrio da li misli da bi moglo da dođe do pomirenja između bivših drugarica:

- Ne verujem da bi došlo do pomirenja, ipak su velike stvari bile u pitanju. Ako uđe Aleksandra, svašta će tu biti. Ja o Aleksandri nikad nisam loše pričao niti ću ikada reći, devojka je bila fer prema meni, šta su oni radili to je njihova stvar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.09.2022 11:51

Ovo je budala kao i njegova silikonska cerka, bruka i sramota