EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA ISPOVEST LEGENDARNOG KOMANDANTA ŽANDARMERIJE GURIJA! Čitajte u Srpskom telegrafu!

Autor:

Vesti

18.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA ISPOVEST LEGENDARNOG KOMANDANTA ŽANDARMERIJE GURIJA! Čitajte u Srpskom telegrafu!

Foto: Republika.rs

Srpski telegraf u izdanju za utorak 18. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnji broj dnevnog lista Srpski telegraf dobijate dodak Rijaliti.

UZ VAS VUČIĆ MOŽE DA NAKRIVI KAPU: Boris Tadić o Savi i Lazoviću

Lider SDS Boris Tadić žestoko je prozvao druge opozicione prvake da su više brinuli o sebi i svojoj političkoj karijeri nego o beogradskim izborima. On im je poručio da se bore za mesto na Titaniku, dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve jači.

On je ukazao da Savo Manojlović i Radomir Lazović vole da se predstavljaju kao novi opozicioni lideri, a da nisu u stanju ni ispravno da podnesu izborne liste.

EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA ISPOVEST LEGENDARNOG KOMANDANTA ŽANDARMERIJE GURIJA: Albanci su slavili kad je likvidiran Adem Jašari

Goran Radosavljević Guri, nekadašanji komandant Žandarmerije i general policije u penziji, bio je gost u emisiji "Intervju", koja se ponedeljkom u 20 časova emituje na Jutjub kanalu Republika news. U životnoj ispovesti otkrio je mnogobrojne detalje o kojima do sada nije govorio.
Pričao nam je o događajima na Kosovu i Metohiji, NATO agresiji, Miloradu Ulemeku Legiji, Zvezdanu Jovanoviću, Zoranu Đinđiću, 5. oktobru...

STRUKA KAŽE DA NAS JE ITALIJAN ORSATI POKRAO: Nad Mitrom je bio penal

Italijanski sudija Danijele Orsati teško se ogrešio o reprezentaciju Srbije na premijernom meču s Engleskom, tvrde stručnjaci! Lakonski rečeno, "orlovi" su pokradeni. Sporni detalj koji je mogao da promeni ceo tok meča u korist Srbije dogodio se u 59. minutu, kada je u šesnaestercu Engleza oboren Aleksandar Mitrović. Kompletna ekipa Srbije tražila je da Orsato rukom pokaže na belu tačku, ali on je samo odmahnuo rukom, uz to nije hteo da konsultuje ni VAR.

Sudijski ekspert Dejan Nedić je odmah posle susreta uočio da je prekršaj nad Mitrovićem nesporan.

 

 

 

Foto: Republika

 


Naslovna strana Srpskog telegrafa za 18. jun 2024.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading