"DANAS JA PLAĆAM RUČAK, A NJEGOVA EKSELENCIJA VEČERU U GELZENKIRHENU KADA IH POBEDIMO!" Vučić se sastao sa Edvardom Fergusonom - POSLAO I PORUKU "ORLOVIMA" PRED MEČ! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.06.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovorao je o bitnim pitanjima koja se tiču Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva.

"DANAS JA PLAĆAM RUČAK, A NJEGOVA EKSELENCIJA VEČERU U GELZENKIRHENU KADA IH POBEDIMO!" Vučić se sastao sa Edvardom Fergusonom - POSLAO I PORUKU "ORLOVIMA" PRED MEČ! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom, i to samo nekoliko sati pre meča Srbija - Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

- Dobar razgovor sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom o svim važnim pitanjima za Srbiju i UK. Danas ja plaćam ručak, a Njegova ekselencija, pošto ćemo danas da ih pobedimo u Gelzenkirhenu, plaća sledeću večeru. Srećno Orlovi - napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik se jutros oglasio i sumirao radnu nedelju, gde se, između ostalog, dotakao i ispraćaja "orlova" na prvenstvo. Sumiro je i sve važne susrete i sastanke koje je prethodnih sedam dana imao.

Srbija želi mir, stabilnost, dijalog i saradnju jer jedino tako možemo da ostvarujemo snove, rastemo, napredujemo i obezbedimo bolji život za naše građane. Možemo da se ne slažemo oko mnogih pitanja, ali moramo da razgovaramo i da radimo zajedno, kako unutar Srbije, tako i u regionu i Evropi, zarad bolje budućnosti svih.

U svim razgovorima koje sam imao i ove nedelje bio sam, i uvek ću ostati, ponosan na činjenicu da predstavljam zemlju koja je slobodna i nezavisna, koja sama donosi odluke i sama bira svoj put - napisao je predsednik na Instagramu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Milan

16.06.2024 12:47

Uvek napred, u pobedu za Srbiju!!!

Olivera

16.06.2024 12:51

Vučića čak i nedeljom u vreme ručka, aktivno komunicira i pregovara o važnim pitanjima za Srbiju!

Nevena

16.06.2024 12:53

Sjajno je videti predsednika kako podržava naše Orlove pred ovaj važan meč. Vučić podržava sve naše sportiste.

Kristina

16.06.2024 12:54

Vučić se bori da unapredi odnose sa Ujedinjenim Kraljevstvom, što je veoma važno za Srbiju.