ISPRAĆAJ ORLOVA NA EVROPSKO PRVENSTVO I VAŽNI SASTANCI! Evo kako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.06.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U svim razgovorima koje sam imao i ove nedelje bio sam, i uvek ću ostati, ponosan na činjenicu da predstavljam zemlju koja je slobodna i nezavisna, koja sama donosi odluke i sama bira svoj put", istakao je Vučić.

ISPRAĆAJ ORLOVA NA EVROPSKO PRVENSTVO I VAŽNI SASTANCI! Evo kako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je radnu nedelju sumirajući sve važne sastanke i događaje koje je tokom nje imao. On je na Instagramu objavio video zapis u kome je prikazan ispraćaj "Orlova" na Evropsko prvenstvo, kao sastanak sa Viktorom Orbanom.

- Srbija želi mir, stabilnost, dijalog i saradnju jer jedino tako možemo da ostvarujemo snove, rastemo, napredujemo i obezbedimo bolji život za naše građane. Možemo da se ne slažemo oko mnogih pitanja, ali moramo da razgovaramo i da radimo zajedno, kako unutar Srbije, tako i u regionu i Evropi, zarad bolje budućnosti svih.


U svim razgovorima koje sam imao i ove nedelje bio sam, i uvek ću ostati, ponosan na činjenicu da predstavljam zemlju koja je slobodna i nezavisna, koja sama donosi odluke i sama bira svoj put -
napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je u intervjuu za sarajevski dnevni list "Avaz" govorio o napetoj situaciji na Balkanu koja bi se, kako je sam rekao, mogla smiriti kada uzmemo stvari u svoje ruke i kada sami budemo rešavali svoje probleme, bez mešanja stranaca.

Međutim, zbog dela intervjua koji traje čitavih minut i po, mediji u BiH nisu smeli da prenesu njegove reči, jer su ih, verovatno, zabolele.

- Pre deset godina prosečna plata u BiH bila je veća od one u Srbiji, a danas je Srbija jača u prosečnoj plati za 20 odsto - kazao je Vučić tom prilikom.

Ja diktator, lud, kišobran snajperista, bolesnik i ne znam ni ja šta sve, a kako ja takav 2014. godine postao predsednik Vlade, da vas podsetim, prosečna plata u Srbiji 329 evra, u BiH 372 evra. A koliika je sada prosečna plata u celoj BiH, 655 evra, je li tako? Za isti mesec u Srbiji 828 evra, pa vas pitam kako se to promenilo za 10 godina - upitao je Vučić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Uroš

16.06.2024 08:39

Srbija je zemlja koja je samostalna, uvek spremna i voljna da sarađuje a teži očuvanju mira i stabilnosti i čuva svoj suverenitet i teritorijalni integritet.

Srba

16.06.2024 08:39

Sve za našu Srbiju.

Milan

16.06.2024 08:49

Imali smo jako uspešnu nedelju

Sanja

16.06.2024 08:50

Ovo je politika na koju smo ponosni