"JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU NA EVROPSKOM PRENSTVU U SEGEDINU!" Vučić čestitao srpskom parakajakašu Strahinji Bukviću!

Autor:

Vesti

16.06.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski parakajakaš Strahinja Bukvić osvojio je danas bronzanu medalju!

"JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU NA EVROPSKOM PRENSTVU U SEGEDINU!" Vučić čestitao srpskom parakajakašu Strahinji Bukviću!

Foto: Tanjug/Marko Đoković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas parakajakašu Strahinji Bukviću na osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu u Segedinu u disciplini KL2 na 200 metara.

- Još jedna medalja za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Segedinu! Naš Strahinja Bukvić obradovao nas je sa bronzanom medaljom u disciplini KL2 na 200 metara. Bravo Strahinja, navijamo za tebe da ostvariš svoj san na Paraolimpijskim igrama u Parizu! - napisao je Vučić na X platformi.

Srpski parakajakaš Strahinja Bukvić osvojio je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Segedinu u disciplini KL2 na 200 metara.

Bukvić je trku na 200 metara završio za 44,788 sekundi.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom, i to samo nekoliko sati pre meča Srbija - Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

- Dobar razgovor sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom o svim važnim pitanjima za Srbiju i UK. Danas ja plaćam ručak, a Njegova ekselencija, pošto ćemo danas da ih pobedimo u Gelzenkirhenu, plaća sledeću večeru. Srećno Orlovi - napisao je Vučić na Instagramu.

Podsećamo, predsednik Srbije protekle nedelje je ispratio "orlove" na prvenstvo u Nemačkoj gde danas igraju prvu utakmicu. Oni se nalaze u grupi C sa Slovenijom, Engleskom i Dankom.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Zoran

16.06.2024 13:06

Uvek uz sport i sportiste,bravo predsednice za veliku podrsku sportu.

Ана

16.06.2024 13:17

Браво, све честитке!

Jorgovanka

16.06.2024 13:18

Bravo Srbijo na pobedi, sve čestitke Strahinji Bukvicu.

Branka Vlaisavljević

16.06.2024 13:21

Na Evropskim sportskim igrama u Segedinu mladi sportisti Srbije već su osvojili dve medalje.