HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. JUL: OVNOVI - POTRUDITE SE DA IZAĐETE NA KRAJ S POSLOM! Bikove čeka buran period

Autor:

Vesti

18.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca, evo šta vam današnji poručuje...

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. JUL: OVNOVI - POTRUDITE SE DA IZAĐETE NA KRAJ S POSLOM! Bikove čeka buran period

Foto: Shutterstock

Blizanci - Poslovno putovanje može proteći u znaku napornih pregovora, ali vas ipak na kraju očekuje potpisivanje važnog sporazuma. Rakovi, danas ćete biti u situaciji da improvizujete neko poslovno rešenje. Oprez s finansijama i pažljiva procena situacije. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz turbulentan period. Iskrsnuće ponovo jedan stari problem.

Lavovi - Pred vama se može pojaviti administrativni problem čije ste rešenje dugo odlagali. Ovaj dan je povoljan da to rešite. Partner je počeo da se ponaša u skladu s vašim očekivanjima. Konačno je prihvatio vašu kritiku.

Device -  Sklapanje ugovora s novim poslovnim partnerima obeležiće ovaj dan. Pred vama su veoma važni pregovori. Zapostavljate partnera usled velike obuzetosti poslovnim obavezama. Vrlo lako može doći do udaljavanja između vas.

Škorpije - Sklapanje sporazuma i naporni pregovori o saradnji obeležiće ovaj dan. Bićete u situaciji da napravite kompromis. Partner ispoljava sumnju prema vama. Vaš odnos je pun tenzije. Važno je da to promenite što pre.

Strelčevi - Ključ uspeha u ovom periodu je da ispoštujete zadati rok za projekat na kojem radite. To će biti važno za dalje rezultate. Slobodni mogu da upoznaju privlačnu osobu na društvenim okupljanjima. Pred vama je burna avantura.


Ribe - Sastanak na kojem ćete postići važan sporazum obeležiće ovaj dan. Čuvajte svoje poslovne tajne. Na vas utiču nepovoljni aspekti planeta, pa vašu vezu s partnerom može da destabilizuje manja kriza poverenja. Zdravlje vam je odlično.

Kompletan horoskop možete pročitati ovde.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading