HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22. JUL! STRELČEVI, sledi vam ljubavna romansa, BLIZANCI - odnos sa partnerom se popravlja!

Autor:

Vesti

22.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22. JUL! STRELČEVI, sledi vam ljubavna romansa, BLIZANCI - odnos sa partnerom se popravlja!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, slobodni mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla. Novo ljubavno poglavlje. Bikovi, ovaj dan donosi vam rešenje bitnog problema u okviru porodice. Konstruktivan dogovor s partnerom. Blizanci, odnos s partnerom se popravlja jer su vaše sugestije o tome šta vam smeta urodile plodom. Rakovi, ovaj dan vam donosi veoma promenljivo raspoloženje, a to može rezultirati povremenim razmiricama.

Lavovi, slobodne očekuje ljubav na prvi pogled s osobom koju će upoznati na kraćem putovanju ili tokom izlaska. Device, slobodne očekuje poznanstvo s izuzetno privlačnom osobom preko društvenih mreža. Sledi sastanak. Vage, niste vi krivi što zračite posebnim magnetizmom. Nije čudo što vam je partner povremeno ljubomoran.

Škorpije, slobodni ulaze u period sudbinskih susreta, koji im donose suštinsku promenu. Promena emotivnog statusa. Strelčevi, ljubavna romansa s osobom koju ste upoznali na putovanju ili preko prijatelja prerasta u mnogo više. Jarčevi, vaš odnos s partnerom je dobar i zadovoljni ste stabilnom atmosferom i komunikacijom.

Vodolije, ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu s osobom koju poznajete preko prijatelja. Ribe, period nepoverenja između vas i partnera, ali i vaše sumnje u svoja najdublja osećanja obeležiće ovaj period.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading