UŽAS NA SLAVIJI! Pokošen motociklista - muškarac prevezen u Urgentni!

Autor:

Vesti

16.10.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o samom incidentu još nisu potpuno jasni, ali prema prvim izveštajima s lica mesta, motociklista je bio na kružnom toku kada ga je automobil udario.

UŽAS NA SLAVIJI! Pokošen motociklista - muškarac prevezen u Urgentni!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Danas, oko 18 sati, na kružnom toku Slavija, došlo je do ozbiljne saobraćajne nesreće u kojoj je povređen motociklista. Nesreća se dogodila kada je putnički automobil naleteo na motociklistu, što je rezultiralo ozbiljnim povredama i stvaranjem gužve na ovoj prometnoj deonici.

Detalji o samom incidentu još nisu potpuno jasni, ali prema prvim izveštajima s lica mesta, motociklista je bio na kružnom toku kada ga je automobil udario. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i pružila prvu medicinsku pomoć povređenom motociklisti, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

Stanje motocikliste za sada nije poznato, ali se pretpostavlja da su povrede ozbiljne s obzirom na prirodu saobraćajne nesreće. Policijski istražitelji su na mestu nesreće kako bi utvrdili okolnosti sudara i sproveli istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading