"ZABO SAM JOJ NOŽ U OKO, TO JE BIO POSLEDNJI UBOD" Filipov iskaz LEDI KRV u ŽILAMA, brutalno je ubio verenicu!

Autor:

Svet

22.06.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o ubistvu doneta je zbog njenog odbijanja da se pomiri s njim

"ZABO SAM JOJ NOŽ U OKO, TO JE BIO POSLEDNJI UBOD" Filipov iskaz LEDI KRV u ŽILAMA, brutalno je ubio verenicu!

Foto: Facebook/Luca Zaia, Printskrin: Policija

Filipo Tureta, koji se tereti za svirepo ubistvo svoje bivše verenice Đulije, dao je iskaz u tužilaštvu u kome je opisao jezive detalje tog tragičnog događaja.

On je prilikom saslušanja opisao kako je mladoj devojci zadao smrtonosne udarce, izgovarajući reči koje dodatno naglašavaju brutalnost njegovog postupka.

Početak kobne večeri

Filipo je detaljno opisao poslednji susret sa Đulijom, navodeći da su zajedno otišli u kupovinu i večerali u šoping centru u Margeri, pre nego što ju je povezao natrag kući.

Odluka o ubistvu doneta je zbog Đulijinog odbijanja da se pomiri s njim i zbog njenog otpočinjanja nove veze.

Opis zločina

Filipo je ispričao da je poneo poklone za Đuliju, ali da ona nije htela da ih prihvati, što je dovelo do svađe i odbijanja.

Nakon što ga je Đulija odlučno odbila, on je počeo da je verbalno napada, preteći samoubistvom.

Nakon što je Đulija izašla iz kola, on ju je zgrabio i izveo brutalni napad uz upotrebu noža.

- Bila je na leđima, gledala je, štitila se rukama gde god sam je ubadao, a onda sam je ubo u oko. Bilo je kao da Đulija više nije bila tu. Ubacio sam je na zadnje sedište kola i odvezao sam se, odeća mi je bila sva krvava. Telo sam potom prebacio u gepek i odvezao sam ga do jezera Barkis i tamo bacio. Pobegao sam onda za Nemačku, tamo su me i uhapsili -  naveo je.

Pokušaj bekstva i hapšenje

Filipo je opisao kako se sa Đulijom odvezao u nepoznatom pravcu, a zatim je na putu zaustavio vozilo i pokušao da je vezuje. Đulija je uspela da pobegne, nakon čega ju je Filipo u više navrata ubo nožem.

Nakon zločina, telo je prebacio u gepek automobila i odvezao do jezera gde ga je bacio, a zatim je pobegao u Nemačku gde je na kraju uhapšen.

Detalji istrage

Tokom istrage otkriveno je da je Filipo špijunirao Đuliju preko aplikacije na mobilnom telefonu, kao i da je planirao bekstvo.

Takođe je otkriveno da je kupio selotejp i proučavao kako da joj veže ruke i noge, kao i da je proučavao mape gde bi mogao da sakrije telo.

Pokušaj samoubistva

Filipo je priznao da je pokušao da sebi oduzme život nakon ubistva Đulije, ali da nije uspeo. Izneo je detalje o svojim mislima i postupcima nakon zločina i odluke da sebi oduzme život.

Ova jeziva priča o tragičnom događaju koji je potresao javnost otkriva jezive detalje o motivima i postupcima optuženog, kao i o naporima pravosudnih organa da razotkriju i procesuiraju ovaj težak zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading