HOROR! JOŠ JEDAN STRAVIČAN ZLOČIN! Muž na brutalan način ubio ženu, pa je bacio sa terase! Imaju dvoje maloletne dece!

Autor:

Svet

14.06.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izašla na mesto ubistva i započela istragu ovog zločina

HOROR! JOŠ JEDAN STRAVIČAN ZLOČIN! Muž na brutalan način ubio ženu, pa je bacio sa terase! Imaju dvoje maloletne dece!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U petak ujutru na Pafosu, na Kipru, dogodio se jeziv zločin koji je šokirao lokalnu zajednicu.

Prema prvim informacijama, žena za koju se veruje da je sa Balkana brutalno je ubijena, a za ovaj strašan čin se sumnjiči njen suprug.

Svađa i fizički obračun dvoje supružnika prethodili su ovom tragičnom događaju, a prema pisanju medija, prvo je žena zgrabila nož i posekla muža, nakon čega je on uzvratio i izbo nju, a potom bacio telo sa terase njihovog stana.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijena žena je poreklom iz Bugarske, dok je njen suprug rodom iz Gruzije.

Ovaj slučaj je još šokantniji s obzirom na to da par ima dvoje maloletne dece, a kako navode mediji, bilo je i prethodnih prijava za porodično nasilje.

Povređeni muškarac je nakon ovog stravičnog događaja prevezen u bolnicu, ali nije životno ugrožen.  Policija je odmah reagovala i započela istragu ovog zločina, ali isto tako se istražuje i da li je došlo do propusta u njihovom radu.

Prema izveštajima, komšije su čule vrisku i više puta su pokušavale da pozovu policiju, ali su morale da to učine čak četiri puta, jer su ih stalno prebacivali "od jednog do drugog koji je nadležan".

Ovo je izazvalo dodatnu zabrinutost u zajednici i postavlja pitanje o efikasnosti reakcije policije u hitnim situacijama.

Očekuje se da će istraga ovog slučaja pružiti više informacija o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog ishoda, ali je jasno da je nasilje u porodici ozbiljan problem koji zahteva pažnju i delovanje celokupnog društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading