ISPLIVAO SNIMAK! Princ Luj postavio PITANJE Kejt Midlton na paradi: Princezin odgovor ga je razočarao (VIDEO)

Autor:

Svet

17.06.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je nešto drugo osim parade zainteresovalo mladog princa dok je posmatrao sa prozora - i to ga je navelo da postavi mami Kejt hitno pitanje

ISPLIVAO SNIMAK! Princ Luj postavio PITANJE Kejt Midlton na paradi: Princezin odgovor ga je razočarao (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Kejt Midlton, princeza od Velsa nije bila sama kada se trijumfalno vratila u javni život u nakon dijagnoze raka. Na svakom koraku tokom subotnje Kraljeve rođendanske parade, pridružilo joj se troje dece princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luj.

Sa princom Vilijamom na konju, princeza i njenih troje mališana uživali su u vožnji kočijom od Bakingemske palate do Parade konjske garde. Tamo su gledali vojni spektakl sa prozora zgrade koja gleda na paradu zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice.

Najmlađi Luj, star šest godina, izgledao je kao da je potpuno uživao u paradi dok je plesao uz vojne bendove. Ali izgleda da je nešto drugo osim parade zainteresovalo mladog princa dok je posmatrao sa prozora - i to ga je navelo da postavi mami Kejt hitno pitanje.

Naime, dok su se TV kamere pomerale ka prozoru, Luj se mogao videti kako se igra sa nečim što je izgledalo kao kabl od perli pored prozora. Prema rečima čitaoca sa usana, Nikole Hikli, on je pitao Kejt: „Mogu li da se igram sa perlama?" Ali princeza je svom najmlađem odlučno rekla: „Ne. Treba mi da se koncentrišeš na paradu", te nema sumnje da je dečaka ovaj odgovor razočarao.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

Luj je postao poznat po tome što je zabavljao kraljevske obožavatelje svojim reakcijama tokom kraljevskih događaja. Tokom letenja RAF-a kada su članovi kraljevske porodice stajali na balkonu Bakingemske palate, tata princ Vilijam je predstavljen kako nežno vuče Luja za uši dok je Kejt gledala i smejala se, a kada je svirana nacionalna himna, velika sestra Šarlot je gurnula svog mlađeg brata da stoji mirno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading