OPŠTI HAOS NA AERODROMU! Avion oštećen prilikom sletanja!

Autor:

Svet

17.06.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion nije mogao da bude pomeren nekoliko sati zbog svog hidrauličnog sistema

OPŠTI HAOS NA AERODROMU! Avion oštećen prilikom sletanja!

Foto: Youtube/Printscreen

Međunarodni aerodrom u Honkongu ponovo je otvoren, nakon što je pista jutros zatvorena posle hitnog sletanja teretnog aviona kompanije "Atlas Air", saopštio je taj aerodrom.

Pista je ponovo otvorena nakon što je uklonjen avion koji je oštećen prilikom sletanja, prenosi Rojters.

Avion nije mogao da bude pomeren nekoliko sati zbog svog hidrauličnog sistema. Zbog ovog incidenta odloženo je 186 letova. Teretni avion koji je hitno sleteo je "Boing 747", koji je poleteo u 4 sata ujutru po lokalnom vremenu iz Hongkonga ka Aljasci, da bi se vratio na isti aerodrom četiri sata kasnije, posle okretanja iznad Tajvana, navodi Rojters.

Podsetimo, dve osobe su teško povređene kada se njihov mali avion srušio danas u američkoj državi Kolorado, saopštila je policija.

Avion se srušio u blizini grada Larkspera, oko 64 kilometra južno od glavnog grada Kolorada, Denvera, nakon što je udario u znak na auto-putu, navela je policija, preneo je AP.

Federalna uprava za civilno vazduhoplovstvo saopštila je da će istražiti pad dvomotornog aviona "Tecnam P2006T" zajedno sa Nacionalnim odborom za bezbednost saobraćaja.

Do nesreće je došlo nešto više od nedelju dana nakon što su četiri osobe hospitalizovane posle pada malog aviona u dvorište kuće u predgrađu Denvera, a jedna osoba je kasnije preminula. Detaljnije čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading