HAOS NA AERODROMU: Naređena hitna evakuacija, putnici u šoku!

Autor:

Svet

09.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikom nije bilo jasno šta se odjednom dešava

HAOS NA AERODROMU: Naređena hitna evakuacija, putnici u šoku!

Foto: Tanjug

Više hiljada putnika koji su se ovog jutra zatekli na aerodromu Getvik u Londonu morali su da napuste terminale i gejtove i izađu napolje posle objave o evakuaciji.

Povod za opšti haos na aerodromu nastao je kada se upalio protivpožarni alarm.

Putnici su se zabrinuli za svoju bezbednost a onda i to da li će uspeti da na vreme polete odnosno odu na željenu destinaciju.

"Ovo je neverovatno. Prava drama. Osoblje nam je reklo da nijedan avion uskoro neće poleteti", napisao je jedan od putnika na aerodromu na mreži X.

Portparol aerodroma Getvik izjavio je za Dejli mejl da je situacija pod kontrolom, ali i da će neki avioni nažalost dosta kasniti u polasku.

"Zabavan dan. Upalio se protivpožarni alarm. Svi smo napolju. Niko nam ništa ne govori", napisao je drugi tviteraš.

Incidentne situacije dešavaju se svakog dana na aerodromima širom sveta.

Tobogan za izlaz u slučaju nužde se "odvojio" od aviona Delta erlajnsa, zbog čega se letelica američkog avio-prevoznika krajem aprila hitno vratila na međunarodni aerodrom ''Džon F. Kenedi'' u Njujorku.

Let 520 za Los Anđeles poleteo je jutros iz Njujorka, preneo je CBS. Avion se bezbedno vratio oko 8.35 časova po lokalnom vremenu nakon što je posada primetila indikatorsko svetlo koje se odnosi na izlaz u slučaju nužde desnog krila i čula zvuk koji je dolazio iz blizine desnog krila, saopštila je Delta erlajns.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading