RADE ĆE IPAK DOĆI NA SAHRANU MAJKE UBICE MALE DANKE! Jedan sin mu preminuo, drugi je u PRITVORU, a sada je i suprugu izgubio!

Autor:

Hronika

17.05.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat je sve potvrdio!

RADE ĆE IPAK DOĆI NA SAHRANU MAJKE UBICE MALE DANKE! Jedan sin mu preminuo, drugi je u PRITVORU, a sada je i suprugu izgubio!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Sud je dozvolio Radoslavu Dragijeviću da prisustvuje sahrani svoje supruge Svetlane Dragijević, majci ubice male Danke Ilić (2).

To je za Tanjug rekao advokat Milinko Jovanović, branilac Radoslava D.

Svetlana D., majka Dejana D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot.

Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti. 

Njen sin Dejan D. nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, dok je njen drugi sin Dalibor D. preminuo 7. aprila tokom policijskog zadržavanja.

Kada je uhapšen Dalibor D. uhapšen je i njen suprug, a otac Dejana D. i Dalibora D., zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice i od tad se nalazi u pritvoru.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Sahrana Svetlane Dragijević zakazana je tačno 40 dana od smrti njenog sina Dalibora, koji je preminuo u policijskoj stanici. Ova tragična koincidencija dodatno baca senku na sudbinu porodice Dragijević. Naime, samo nekoliko dana nakon hapšenja Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Dankin deda Milan Ilić je u centru Bora, gde su građani palili sveđe za malu Danku, sav uplakan ljubeći unukinu sliku, zavapio: "Seme vam se zatrlo, da vam se zatre".


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading