HLADNOKRVAN, NE KOMUNICIRA NI SA KIM! Evo gde se nalazi i kako se ponaša dvostruki ubica Ljupčo Palevski posle izručenja iz Turske!

Autor:

Svet

16.05.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom hapšenja Palevski je kod sebe imao dokumenta, memorijske diskove, kartice i fotoaparate, koje su turske vlasti predale Makedoncima prilikom izručenja.

HLADNOKRVAN, NE KOMUNICIRA NI SA KIM! Evo gde se nalazi i kako se ponaša dvostruki ubica Ljupčo Palevski posle izručenja iz Turske!

Foto: Makedonska policija, Profimedia

Ljupčo Palevski, poznat kao Palčo, nalazi se u pritvorskom odeljenju zatvora u Šutki zbog sumnje da je prošle godine izvršio ubistvo Vanje Đorčevske (14) i Panča Žežovskog (74). Tokom privođenja, Palevski nije pružao otpor i nije komunicirao sa policijom, a prilikom hapšenja kod sebe je imao dokumenta, memorijske diskove, kartice i fotoaparate, koje su turske vlasti predale makedonskim vlastima prilikom izručenja.

Direktor zatvora "Skoplje" u Šutki Filip Andov, izjavio je da za Palevskog važe posebni protokoli, uključujući i način obezbeđenja sa posebno određenim licima, specifično krilo gde se nalazi, kao i ishranu. Palevski nije imao pritužbi na zdravlje tokom prijema, a očekuje se da će biti odveden na saslušanje u Krivični sud i Tužilaštvo, gde će se dalje odvijati postupak.

Palevski je uhvaćen dok je bežao u Balikesir, a njegovo izručenje iz Turske makedonskim vlastima predstavlja važan korak u ovom slučaju. Nejasno je gde su završili materijali koje je Palevski imao kod sebe prilikom hapšenja, te se očekuje dalja istraga u vezi sa tim pitanjem.

Nestanak 14-ogodišnje Vanje Gjorčevske iz Skoplja je prijavljen 27. novembra 2023., nakon što je njena razredna kontaktirala njenu majku jer devojčica ujutro nije došla u školu.

Njeno telo pronađeno je 3. decembra kod Skoplja. Za ovo ubistvo osumnjičene su četiri osobe.

Palevski je osumnjičen i za ubistvo Panče Žežovskog iz Velesa, čiji je nestanak takođe prijavljen policiji, a njegovo beživotno telo pronađeno je kod Velesa istog dana kada je pronađeno Vanjino telo.

Sumnja se da su oboje ubijeni iz koristoljublja. Najgore od svega je što je osumnjičeni za nestanak male Vanje i njen otac, koji je u želji da sa Palevskim dođe do para bivše ženi, otkrio putanju kretanja svoje ćerke. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading