UHVAĆEN MANIJAK U PRODAVNICI! Postavio telefon ispod devojke koja je čučala kod rafova, ali ovo nije očekivao da će se dogoditi (VIDEO)

Autor:

Svet

17.04.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka u prvi mah nije ni obratila pažnju šta joj se dešava iza leđa jer je bila zagledana u proizvode na rafovima

UHVAĆEN MANIJAK U PRODAVNICI! Postavio telefon ispod devojke koja je čučala kod rafova, ali ovo nije očekivao da će se dogoditi (VIDEO)

Foto: youtube.com/WTN

Dvadesetjednogodišnji Amerikanac Tomas Eliot iz Severne Karoline uhapšen je nakon što je pripadnik obezbeđenja jednog supermarketa Grinvil uočio na vreme da tajno snima jednu devojku.

Eliot je uhvaćen na delu kada je pratio devojku u kratkoj suknji koja se u jednom momentu sagnula da vidi neki proizvod na rafu.

Perverznjak je tada brzinom svetlosti postavio i uključio kameru telefona ispod nje kako bi joj snimio intimni deo tela.

Snimak incidenta možete videti OVDE.

Nekoliko trenutaka kasnije na izlazu iz prodavnice zaustavio ga je radnik obezbeđenja koji je u međuvremenu pozvao i policiju.

Republika

Foto: youtube.com/witn printscreen

Manijak je na kraju uhapšen

"Koliko god da znate da se ovakve stvari i dalje dešavaju, nikad nažalost niste spremni za njih", rekla je jedna starija gospođa koja se zadesila u prodavnici u trenutku incidenta.

Ona je i snimila scenu, pa je tako napravila dokaz protiv koga Eliot ništa nije mogao kada je došla policija.

Ironije radi, Tomas Eliot radi kao volonter u jednoj osnovnoj školi gde pomaže deci da se što lakše naviknu na ono što ih čeka u "stvarnom životu".

"Jako smo uznemireni zbog ovog događaja i što je vinovnik incidenta član naše škole. Na osnovu dokaza, možemo odmah da kažemo da se on više neće vraćati u osnovnu školu", rekao je Tom Meklinan, direktor škole.

Policija je pretresla i Eliotov telefon, kao i laptop kući kako bi možda otkrila radi li se o pedofilu, ali ništa sporno nije pronašla u arhivi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading