MAJKA MONSTRUM! Vezivala svoju decu, izgladnjivala ih, a u DNEVNIKU sve opisivala do najsitnijih detalja: Neću da hranim DEMONE!

Autor:

Svet

24.03.2024

07:44 >> 07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je intervenisala nakon što je dečak uspeo da pobegne od torture i upozori komšiju na njihovu patnju.

MAJKA MONSTRUM! Vezivala svoju decu, izgladnjivala ih, a u DNEVNIKU sve opisivala do najsitnijih detalja: Neću da hranim DEMONE!

Foto: Ilustracija:Profimedia

Dete plače

Jutjub zvezda i mama blogerka, Rubi Franke, osuđena je na 30 godina zatvora zbog brutalnog zlostavljanja svoje dece, 12-godišnjeg sina i devetogodišnje ćerke. Franke je vodila sadističke dnevnike u kojima je detaljno opisivala višemesečno zlostavljanje svoje dece, uključujući izgladnjivanje, izolaciju, fizičko i emocionalno mučenje.

Trenutak bekstva i otkrivanje patnje

Policija je intervenisala nakon što je dečak uspeo da pobegne od torture i upozori komšiju na njihovu patnju. Snimak kamere za zvono na vratima beleži ovaj trenutak, dok se na drugom snimku vidi policajac koji otkriva devojčicu u ormanu. Ova jeziva situacija dodatno je potvrđena mučnim slikama povreda koje je Franke nanela svojoj deci, a koje su objavljene kao dokaz.

Užasni dnevnički zapisi

U svojim dnevničkim zapisima, Franke je detaljno opisivala svoje postupke, uključujući držanje dečakove glave pod vodom i zatvaranje usta i nosa rukama, uz izjave poput "Neću nahraniti demona". Takođe, Franke je pokazivala verski fanatizam, često insistirajući da je njeno dete opsednuto đavolom.

Verovala da su joj deca "zaposednuta"

Mama šestoro dece iz Jute je pokazivala verski fanatizam tokom celog dnevnika, tvrdeći da su njena deca "zaposednuta" đavolom, te da pate od "devijantnog ponašanja". Deca su nakon spašavanja iz njene kuće potvrdila da ih je majka kažnjavala i mučila uverena da im na taj način "pomaže".

Slike dece sa vidljivim povredama

Fotografije objavljene kao dokaz pokazuju stepen zlostavljanja od strane Franke, prikazujući dve iznemogle žrtve sa zaraženim posekotinama, ogrebotinama, modricama i infekcijama. Deca su bila podvrgnuta mučenju, uključujući vezivanje konopcem, prisiljavanje da nose pelene za odrasle i zaključavanje u maloj sigurnoj sobi. Slike dečakovih ruku i stopala umotanih u lepljivu traku, kao i zaražene rane ispunjene krvlju i gnojem, prikazuju stepen zlostavljanja koje su deca pretrpela.

Ova tužna priča o zlostavljanju dece od strane njihove vlastite majke ističe potrebu za pažnjom i zaštitom najranjivijih članova društva. Franke je osuđena na zatvorsku kaznu, dok njeni dnevnički zapisi i slike dece sa povredama ostaju kao svedočanstvo o strašnom zlostavljanju koje su pretrpeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading