UŠUNJAO SE U GUŽVI I BEZ KARTE I PASOŠA UŠAO U AVION! Sekund pre poletanja ODALA ga je ova greška

Autor:

Svet

20.02.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je potpuno neopaženo ušao u letelicu

UŠUNJAO SE U GUŽVI I BEZ KARTE I PASOŠA UŠAO U AVION! Sekund pre poletanja ODALA ga je ova greška

Foto: shutterstock

Neverovatna scena odigrala se na aerodromu Getvik u Londonu.

Jedan Britanac pokušao je i što je najluđe, i uspeo je u nameri da uđe u avion kompanije Norwegian Airlines koji je leteo za danski Kopenhagen.

Zbog nekoliko razloga, na gejtu se stvorila neopisiva gužva i čovek je došao na ideju da prođe kontrolu i dođe do poslednje prepreke pre ulaska u avion bez karte i pasoša.

Kako je kod sebe imao samo legitimaciju da je državljanin Velike Britanije (ne i pasoš), uspeo je da prođe kontrolu policije, a pre ulaska u avion primetio je da ga niko neće pregledati jer su članice kompanije muku mučile sa tri putnika bez valjanih papira.

Muškarac se ukrcao u avion i seo na slobodno mesto, a posadi nije bilo ništa sumnjivo sve dok nisu ostali putnici počeli da ga premeštaju s mesta na mesto.

Čovek se seljakao dok je mogao, sve dok jedan član posade nije prišao i pitao ga koji je njegov problem i koje mu je sedište.

Muškarac je tada počeo da laže i posadi je bilo sumnjivo, te su ga pitali za ime i prezime. Tada su otkrili da je slepi putnik i zamoljen je da uz pratnju redara aerodroma napusti avion i pistu.

Najčudnije u celoj priči je što muškarac na kraju nije ni uhapšen. Pravdao se senilnošću tvrdeći da ni ne zna šta traži na aerodromu i kuda treba da poleti, piše New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading