KRVOPROLIĆE U PARIZU! Troje povređenih u napadu NOŽEM, jedna osoba u KRITIČNOM stanju!

Autor:

Svet

03.02.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema policijskim izvorima, motivi napada za sada nisu poznati.

KRVOPROLIĆE U PARIZU! Troje povređenih u napadu NOŽEM, jedna osoba u KRITIČNOM stanju!

Foto: Tanjug/AP

Jutrošnji napad nožem u centru Pariza šokirao je grad i izazvao ozbiljnu zabrinutost među građanima. Prema saopštenju pariske policije, najmanje tri osobe su povređene, od kojih je jedna u kritičnom stanju.

Osumnjičeni napadač je uhapšen, a kod njega je pronađena italijanska vozačka dozvola, prenosi dnevnik Figaro.


Detalji napada još uvek nisu u potpunosti poznati javnosti, ali pariska policija je potvrdila da su dve osobe u relativno teškom stanju, dok je treća u kritičnom stanju. Motivi napada zasad ostaju nepoznati, te se sprovode dalje istrage kako bi se rasvetlile okolnosti ovog uznemirujućeg događaja.

Nestanak deset osoba u šumskim požarima u Čileu

U drugom delu sveta, Čile se suočava sa ozbiljnom situacijom nakon što je najmanje deset osoba nestalo u šumskim požarima. Zbog ove alarmantne situacije uvedena je vanredna situacija kako bi se pružila adekvatna pomoć i zaštita ljudima koji su pogođeni požarima.


Požari u šumama predstavljaju ozbiljnu pretnju za životnu sredinu i stanovništvo, te je hitna reakcija lokalnih vlasti od ključnog značaja. Nestanak deset osoba zahteva brzu akciju i koordinisanu operaciju spasavanja kako bi se pronašli i evakuisali oni koji su ugroženi požarima.

Obe ove situacije zahtevaju pažnju i reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala sigurnost i zaštita građana. Očekuje se dalji razvoj događaja i reakcija vlasti na ove izazovne okolnosti.

(Figaro)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading