OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI UZ FILIPOVOG AUTOMOBILA: Nakon što je zaklao devojku, pronađen nož, rukavice i 300 evra u fijatu!

Autor:

Svet

28.11.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su pronašli nekoliko predmeta u Filipovim kolima nakon hapšenja u Nemačkoj, ali i druge stvari na mestu zločina, pored tela ubijene Đulije .

OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI UZ FILIPOVOG AUTOMOBILA:  Nakon što je zaklao devojku, pronađen nož, rukavice i 300 evra u fijatu!

Foto: IOS / Zuma Press / Profimedia

 Među pronađenim predmetima su rukavice i 300 evra u kešu, a ovi predmeti su samo deo onoga što su istražitelji pronašli u automobilu Filipa Turete, osumnjičenog za ubistvo bivše devojke Đulije u Italiji.


Detalji sa mesta zločina



Pored tela ubijene Đulije, pronađeni su i drugi predmeti kao što su Đulijina odeća, maramice umrljane krvlju i dečije knjige. Ovi predmeti mogu biti ključni dokazi u istrazi.


Rad istražitelja



Dok se čeka obdukcija i nalog za ispitivanje pred sudijom, istražitelji vredno rade na pronalaženju novih dokaza protiv Filipa Turete. Njegov boravak u zatvoru u Veneciji pod optužbom za ubistvo ne sprečava istražitelje da nastave sa potragom za dokazima.

 

Pronađeni predmeti



Venecijansko javno tužilaštvo je već poslalo nož pronađen u automobilu Filipa Turete u Parmu, kao i uzorke krvi pronađene na parkingu u Vigonovu gde se navodno dogodio prvi napad.

Filipov crni fiat punto, u kojem je pobegao nakon zločina, takođe je predmet interesovanja istražitelja. U njemu su pronađeni nož, rukavice i 300 evra u kešu.


Misterija oko telefona



Jedna od misterija koja još uvek ostaje nerazjašnjena jeste šta se desilo sa Đulijinim telefonom. Njen mobilni je prestao sa radom po dolasku na parking u Vigonovu i još uvek nije pronađen. Postoji sumnja da ga je Filip možda rešio tokom bekstva.


Iskazivanje pred sudijom



Filip Tureta, koji je izručen Italiji iz Nemačke, danas će biti prvi put ispitan pred sudijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading