ZNAM KO NAM PAKUJE RAT! Bomba iz Kremlja, razotkriven plan za Ukrajinu koji se u tajnosti kovao na dve lokacije, a usred svega je i AVGANISTAN!

Autor: Republika

Svet

08.02.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija je otkrila ko stoji iza širenja propagande koja samo što nije dovela do konflikta svetskih razmera.

ZNAM KO NAM PAKUJE RAT! Bomba iz Kremlja, razotkriven plan za Ukrajinu koji se u tajnosti kovao na dve lokacije, a usred svega je i AVGANISTAN!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin raskrinkao Zapad

Ruska Federacija predvođena predsednikom Vladimirom Putinom raskrinkala je one koji stoje iza montiranja aktuelne krize na evropskom tlu i optužbi Zapada da Moskva planira invaziju na susednu Ukrajinu.

Time je, podsetimo, Kremlj još jednom demonizovan u svetu i stvoren je teren za pravdanje uvođenja novih, dosad nikad viđenih, sankcija ruskoj strani. 

A ko se krije iza montiranja laži i propagandnih antiruskih priča, otkrila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, tvrdeći da se po sredi najnovije krize nalazi, ni manje ni više, nego Avganistan. Ona je etiketirala američku i britansku vladu kao glavne "lokacije" gde je u tajnosti skovan novi pakleni plan protiv Putina, a odakle su zatim počeli da se šire izveštaji o navodnim ruskim namerama. 

Američka i britanska vlada su te koje su u svet proširile izveštaje o mogućoj ruskoj invaziji na Ukrajinu kako bi proglasile pobedu u "herojskoj borbi", a nakon poniženja koje su doživeli u Avganistanu. Tako su želeli da skrenu pažnju sa svojih unutrašnjih problema - istakla je Zaharova i primetila kako je sada evidentno da vreme prolazi i da Rusija ne napada Ukrajinu, što će svima na Zapadu biti jasan znak da su izmanipulisani.

- Izmislili su ovu rusku pretnju i pripremili se za "herojsku borbu" samo da bi na kraju mogli da proglase nekakvu pobedu - zaključila je Zaharova. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Marija Zaharova 

Zaharova je, takođe, kritikovala EU zbog ponašanja tog saveza tokom sukoba, tvrdeći da su nedavne tvrdnje o neposrednoj ruskoj invaziji učinile manje verovatnim nego ikada da će se istočnoevropska nacija pridružiti bloku.

- Jasno je da neće uskoro zauzeti Ukrajinu - rekla je ona, pa nastavila:

- Posle nedavnog nastupa Zapada očigledno je da za zemlja neće biti puštena ni u jednu respektabilnu instituciju jer, kome treba zemlja, kojju će uskoro napasti Rusija - ironično je upitala Zaharova i sugestivno dodala da kome trebaju neprijatelji s takvim prijateljima.  

Podsetimo, zapadni saveznici predvođeni Amerikom i NATO već mesecima upozoravaju svet da je Ruska Federacija nagomilala snage ka Ukrajini i da se sprema za invaziju na tu zemlju. Moskva je to negirala od samog početka.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
sara

09.02.2022 12:18

Pa ko bi drugi neko zapad, koji predvode Amerika i Velika Britanija sa zloglasnim NATO savezom, jasno ko dan, ko izaziva sve nesreće i ratove u svetu!!!!.

Odgovori 115 2
Penzionerj

11.02.2022 13:10

To su fasisti. Jednog dana plati e za sva svoja nedela, pljacke, ubijanja i rasturanja kao i uništenja mnogih nedužnih zemalja. To neće biti kada ovi fašisti priželjkuju. Jednog drugog lepog dana.

Odgovori 59 8
SFRJ

24.02.2022 19:12

Kome vi Amerikanci da kazete da je Rusija bez ikakvog razloga napala Ukrajinu i da ce odgovarati i platiti za sve, kada ste vi 1999 granatirali i bombardovali Srbiju i ubijali neduzne ljude,majku vam jebem Americku,sredice vas Kim Dzong Un i to uskoro.Ameri,duvajte ga.

Odgovori 24 3