BEKER ŠOKIRAO OBJAVOM POSLE NOVAKOVOG POVLAČENJA: "NAPRED SINER!" Zašto tako, Borise?

Autor:

Sport

04.06.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno bespotrebna reakcija...

BEKER ŠOKIRAO OBJAVOM POSLE NOVAKOVOG POVLAČENJA: "NAPRED SINER!" Zašto tako, Borise?

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Boris Beker

Novak Đoković povredio je koleno u meču osmine finala Rolan Garosa i to u trećem gemu drugog seta, ali je ipak uspeo nekako duel da privede kraju i pobedi Franciska Serundola sa 3:2. Danas je Nole otkazao trening i sve druge obaveze i u 15 časova otišao na detaljan pregled kod doktora kako bi ustanovio stepen povrede kolena i da li može da nastavi da igra na Grend slemu na kojem brani trofej, prvo mesto ATP liste, ali i juri rekordan 25. grend slem.

Novak je uradio magnetnu rezonancu, a onda su mu ubrzo stigli i rezultati koji nisu bili ohrabrujući... Prema tome Novak je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa zbog lezije medijalnog meniskusa desnog kolena.

Nakon što je Đoković zvanično izgubio prvo mesto na ATP listi zbog prinudnog povlačenja iz Pariza, postalo je jasno da će od ponedeljka novi prvi reket sveta postati Janik Siner

Boris Beker se nije libio da javno čestita Italijanu na osvojenom prvom mestu na ATP listi. Njegove brze i uzastopne objave na društvenim mrežama iznenadile su mnoge, a Beker je čak na italijanskom jeziku poručio "Forca Janik" (Napred Janik), da bi nakon toga isto učinio i na maternjem jeziku čime je pokazao podršku novom prvaku.

Italijan je baš pre nekoliko minuta završio svoj četvrtfinalni meč protiv Dimitrova i ubedljivom igrom se plasirao u polufinale gde će igrati protiv boljeg iz duela Cicipas - Alkaraz.

Podsetimo, Beker je bio trener najboljeg tenisera ikada, a tokom saradnje sa Nemcem, Novak Đoković je osvojio šest Grend slem titula. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading