NOVAK JE NOVAK, OČEKUJEM DA BUDE SPREMAN! Rud SIGURAN da će Đoković igrati sutra!

Autor:

Sport

04.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Novak prihvata izazov kad god zatreba"

NOVAK JE NOVAK, OČEKUJEM DA BUDE SPREMAN! Rud SIGURAN da će Đoković igrati sutra!

Foto: Tanjug/AP

Emotivne scene na "Šatrijeu" posle finala Rolan Garosa

Novak Đoković povredio je koleno u meču osmine finala Rolan Garosa i to u trećem gemu drugog seta, ali je ipak uspeo nekako duel da privede kraju i pobedi Franciska Serundola sa 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3).

Sledeću prepreku na putu do trona u Parizu predstavlja mu prošlogodišnji rival iz finala - Kasper Rud. Upravo je Norvežanin u najavi duela pričao o Noletovom stanju, ali sa sigurnošću da će sutra nastupiti.

- Očekujem da Novak bude spreman, ima dva dana odmora, ne mislim da treba previše da se postavlja pitanje da li je igrao 9, 12 ili 4 sata poslednjih dana. Novak je Novak. Biće spreman, šta god da se desi, ili će, u svakom slučaju, uraditi najbolje što može da bude spreman. U principu, odlično se snalazi - počeo je Rud, pa dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak dobija tretman

- To je njegovo telo, i njegov izbor. Učiniće sve što je dobro za njega. Ako izađe na teren u sredu, to ništa ne menja. Ostaje meč koji treba da se igra. On će dati sve od sebe da bude spreman, siguran sam. Daću sve od sebe da budem i ja.

Istakao je težinu igranja, ali nastavio u istom ritmu.

- Igrao je 9 sati poslednja dva meča, tako da je očigledno normalno da će igrači to osetiti. Zato se nadamo da će moći da stupi na teren. Mislim da je u Grend slemovima, u četvrtfinalu, šteta ako nema meča. Sačekaćemo i videti, ali ću se pripremiti kao i za svaki drugi meč. Novak prihvata izazov kad god zatreba - izjavio je Norvežanin.

Prisetio se prošlogodišnji finalista Rolan Garosa i kako je to tada izgledalo protiv Noleta.

- Imao sam brejk u prvom setu, još se toga sećam. Na kraju sam izgubio taj-brejk. Bio je to dug, težak set, fizički veoma zahtevan. Pokušaću da izvučem lekciju: ako budem napravio rani brejk, nastojaću da tu prednost ne izgubim – završio je Rud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading