DETALJ KOJI NOLE NIKAD NEĆE ZABORAVITI! Ovo je TRENUTAK kada se Đoković POVREDIO protiv Serundola!

Autor:

Sport

04.06.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser odustao od učešća na Rolan Garosu.

DETALJ KOJI NOLE NIKAD NEĆE ZABORAVITI! Ovo je TRENUTAK kada se Đoković POVREDIO protiv Serundola!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je tešku povredu tokom meča sa Fransiskom Serundolom u osmini finala Rolan Garosa, što je rezultiralo njegovim povlačenjem sa turnira. Nažalost, najbolji teniser sveta je tokom meča pocepao medijalni meniskus, što bi moglo da ga udalji od terena na dva do tri meseca. Da je odustao od meča na vreme, posledice bi verovatno bile blaže.

Povreda se desila tokom početka drugog seta, nakon što je Novak lako osvojio prvi set. Već u trećem gemu drugog seta, Đoković je osetio nelagodu u kolenu i odmah je zatražio medicinsku pomoć. Lekari su mu pružali pomoć u nekoliko navrata tokom meča, ali na kraju je bio primoran da se povuče.


Novak Đoković je bio jedan od favorita za osvajanje Rolan Garosa ove godine, ali nažalost, povreda je prekinula njegovu borbu na ovom prestižnom turniru.

Povreda medijalnog meniskusa je ozbiljna, a oporavak od takve povrede može potrajati. Novak će morati da se posveti rehabilitaciji kako bi se potpuno oporavio pre povratka na teren. Odsustvo sa terena može imati veliki uticaj na njegovu sezonu, ali je zdravlje uvek najvažnije.

Novak Đoković je pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku snagu tokom karijere, pa se očekuje da će se i ovog puta vratiti jači nego ikad. Svi ljubitelji tenisa širom sveta mu šalju podršku u ovom teškom periodu.

Pogledajte na fotografijama kako se Novak povredio protiv Serundola:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading