NIJE IM DOBRO OD NJEGA: Jokić ovim potezom izludeo Francuze! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somborac deli znanje.

NIJE IM DOBRO OD NJEGA: Jokić ovim potezom izludeo Francuze! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Srpski košarkaši su pružili sjajnu igru u prvom poluvremenu protiv Francuske, a posebno istakao se naš najbolji igrač, Nikola Jokić. Reprezentacija Srbije imala je impresivnih 13 poena prednosti na velikom odmoru (45:32), a Jokić je lično postigao čak 17 poena uz devet skokova i jednu asistenciju. Viktor Vembanjama je takođe bio u centru pažnje sa 12 poena i šest skokova, ali nije uspeo da parira Jokićevom majstorstvu.

Jokić je priredio neke zaista spektakularne poteze tokom prvog poluvremena. Jedan od najupečatljivijih momenata bio je duel sa francuskim košarkašem koji je završio sa Jokićevim neverovatnim potezom. Pored toga, Jokić je pokazao svoje umeće i sa distance i poludistance, postižući pogotke na način koji samo on ume. Iako je publika zviždala svaki put kada bi se istakao, to je samo dodavalo Jokiću dodatno samopouzdanje.

Ovaj nastup Nikole Jokića definitivno je bio jedan od nezaboravnih momenata u košarkaškoj areni, a njegovi potezi će se dugo pamtiti. Srbija je s pravom ponosna na svog MVP-a NBA lige, koji je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih košarkaša današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading