PEŠIĆ PRED MEČ SA AUSTRALIJOM PORUČIO: ''Naša kompletna koncentracija je usmerena na to''!

Autor:

Sport

15.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' se spremaju za Pariz.

PEŠIĆ PRED MEČ SA AUSTRALIJOM PORUČIO: ''Naša kompletna koncentracija je usmerena na to''!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaška reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Svetislavom Pešićem, održala je trening u ponedeljak u "Etihad areni" u Abu Dabiju, gde će se u utorak od 18 časova odigrati meč protiv nacionalnog tima Australije. Selektor Pešić istakao je važnost faze priprema za Olimpijski turnir, naglašavajući da je glavni fokus ekipe usmeren na unapređenje taktičke i fizičke spreme za predstojeće izazove.

- Veoma važno je razumeti da se mi nalazimo u fazi priprema za Olimpijski turnir i da je naša kompletna koncentracija usmerena na to kako pripremiti ekipu za prve tri utakmice koje igramo u Lilu. Igrači su svesni zadataka koji su pred njima u naredne dve utakmice, svesni su da smo došli ovde da napredujemo u svakom smislu, i fizičkom i taktičkom. Obe utakmice gledamo kao deo priprema. Naravno, igrači uvek žele da daju svoj maksimum na zvaničnim utakmicama, a naš je zadatak da se pored toga potrudimo da poboljšamo individualnu formu kod svakog igrača i vidimo na koga to možemo da računamo za Olimpijski turnir - naveo je Pešić.

Nakon treninga u Abu Dabiju, reprezentacija Srbije će se suočiti sa nacionalnim timom Australije u prijateljskoj utakmici, koja će biti važan test uoči Olimpijskog turnira. Sve oči ljubitelja košarke biće uprte ka ovom susretu, a selektor Pešić i igrači spremno dočekuju izazov, svesni važnosti priprema za predstojeće takmičenje.

Utakmicu između Srbije i Australije možete pratiti na Sportalu, dok će direktan prenos biti dostupan na kanalima RTS 1 i Arena Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading