JOKIĆ PEVAO: "TOP, TOP, TOPČINA!" BOGDANU I AVRAMOVIĆU NIŠTA NIJE JASNO: Da li znate šta znače ove reči iz slenga? (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki su se snašli bolje, neki malo slabije

JOKIĆ PEVAO: "TOP, TOP, TOPČINA!" BOGDANU I AVRAMOVIĆU NIŠTA NIJE JASNO: Da li znate šta znače ove reči iz slenga? (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon dve pobede nad Holandijom iza zatvorenih vrata, usledila je i prva zvanična pripremna utakmica pred Olimpijske igre. A, ako se po jutru dan poznaje, teško da će će "orlovi" proći bez dočeka na balkonu po povratku iz Pariza. Upravo su u Francuskoj protiv domaćina Karijevi igrači pokazali nadmoć predvođeni najboljim igračem sveta kog su pomno pratili svi ostali srpski košarkaši.

Srbija je savladala Francusku u Lionu 79:67, a najbolji pojedinac meča bio je Nikola Jokić sa 20 poena.

Čini se da je hemija iz Manile samo još više porasla, a tom partijom Jokić je zapušio usta onima koji su pričali da nam "konjušar iz Denvera ne treba". Tu je kapiten Bogi, Avramović koji "kida" kao da je finale i svi ostali koji ostavljaju srce na terenu, da ih ne nabrajamo, a tu su da pogode važan šut i odigraju čvrstu odbranu kad god zatreba.

Upravo je pomenuti trojac, uz Vanju Marinkovića, Alekseja Pokuševskog, Uroša Plavšića i Filipa Petruševa još jednom nasmejao sve korisnike društvenih mreža pokušavajući da pogodi značenje reči iz slenga. Dobili su pitanje šta znači "geek", na šta je Aleksa reagovao urnebesno u svom stilu, dok je Jokara imao najbolji odgovor na značenje izraza "topčider". Ko bolje barata današnjim frazama među omladinom i da li je Bogijev odgovor na prethodno pitanje: "Topčiderska zvezda", tačan, možete videti u videu iznad.

Sada "orlove" čekaju daleko teži ispiti u Abu Dabiju, gde će na jakom turniru igrati protiv rivala iz grupe na Olimpijskim igrama, Sjedinjenih Američkih Država, kao i Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading