FINO DRUŠTVO SE OKUPILO NA JEZERU: Bivši fudbaler Barselone je najnovija akvizicija Fabregasa!

Autor:

Sport

23.08.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komo sve jači.

FINO DRUŠTVO SE OKUPILO NA JEZERU: Bivši fudbaler Barselone je najnovija akvizicija Fabregasa!

Foto: Profimedia

Do ove godine, Komo je bio prepoznatljiv po prelepom jezeru u blizini granica Italije i Švajcarske. Međutim, dolaskom Seska Fabregasa, percepcija ovog grada se polako menja, te je sada sve češća asocijacija na ovu destinaciju novajlija u Seriji A.

Sesk Fabregas, mladi trener koji je uveo Komo u najviši rang italijanskog fudbala, odlučio je da ojača igrački kadar kako bi klub postao konkurentan najboljim timovima. U tu svrhu, doveo je nekoliko igrača sa kojima je delio megdan, poput Rafaela Varana, Andree Belotija, Pepe Reine i Alberta Morena. Najnovije pojačanje je Serđi Roberto, doskorašnji kapiten Barselone.

Foto: Profimedia

Serđi Roberto

Tridesetdvogodišnji vezista, koji je proveo 11 godina u prvom timu Barselone gde je i ponikao, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Komo klubom. Po isteku ugovora sa Barselonom, Roberto se pridružio Komo timu, nakon što nije bio u planovima novog trenera Hansija Flika.

Roberto je sa Barselonom osvojio sedam titula prvaka Španije, dve Lige šampiona i šest pehara Kupa Kralja, a njegov dolazak predstavlja novi talas u Komo fudbalu. Očekuje se da će njegovo iskustvo i veštine doprineti jačanju tima i ostvarivanju novih sportskih uspeha. Komo je u prvom kolu italijanske Serije A poražen od Juventusa 3:0, ali Fabregas skuplja fino društvo na jezeru, tako da ćemo sigurno gledati i više nego zanimljivu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading