ON NIJE DEO NAŠIH PLANOVA! Tijago Mota ne računa više na njega!

Autor:

Sport

18.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odzvonilo mu u Juventusu.

ON NIJE DEO NAŠIH PLANOVA! Tijago Mota ne računa više na njega!

Foto: Profimedia

Trener Juventusa, Tijago Mota, potvrdio je danas da ne računa na fudbalera Federika Kijezu u novoj sezoni. Iako su se pojavile spekulacije da bi Mota mogao promeniti mišljenje, on je istakao da Kijezu nije deo planova kluba. Kijezu, koji ima ugovor sa Juventusom do juna 2025. godine, očekuje neizvesna budućnost, s obzirom na to da klub trenutno ima nekoliko ponuda za njega.

Foto: Profimedia

Federiko Kijeza

Mota je istakao da je razgovarao sa Kijezom kao dokaz poštovanja prema igraču, ali da je jasno stavio do znanja da on nije deo planova Juventusa. Ovakav pristup i transparentnost u komunikaciji sa igračima predstavljaju važan deo Motine filozofije rada.

 - Razgovarali smo. To je dokaz poštovanja, koje imam prema svima. Transparentnost, to je način na koji komuniciram sa svojim igračima. Naš stav o Kijezi se nije promenio. On nije deo naših planova - rekao je Mota.

Foto: Profimedia

Tijago Mota

Prošle sezone, Kijeza je odigrao 37 utakmica za Juventus i postigao 10 golova, što je svakako impresivan učinak. Međutim, uprkos tome, Mota je doneo odluku da se klub okrene drugim igračima i strategijama.

Italijanski mediji prate situaciju oko Kijezinog statusa u klubu, dok se navijači i analitičari pitaju ko bi mogao da zameni talentovanog fudbalera u timu. S obzirom na to da Mota ističe da ekipa nije kompletirana, ostaje da vidimo kakve će odluke Juventus doneti u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading