FUDBAL JE IGRA U KOJOJ SU ČUDA MOGUĆA: Crno-beli ruše Ukrajince - evo gde možete gledati domaću evropsku premijeru Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li se ponoviti čudo od pre četiri decenije?

FUDBAL JE IGRA U KOJOJ SU ČUDA MOGUĆA: Crno-beli ruše Ukrajince - evo gde možete gledati domaću evropsku premijeru Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se spremaju za izuzetno težak susret sa kijevskim Dinamom u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

Nakon debakla u Poljskoj rezultatom 2:6, crno-beli su svesni da će imati izuzetno težak posao pred sobom, ali im je trijumf u prethodnoj rundi superligaškog karavana nad Jedinstvon na Ubu (4:0) svakako podigao samopouzdanje i svi kojima su crno-bele boje na srcu, nadaju se da će njihovi ljubimci pružiti znatno bolju partiju i pokušati da stignu da prvorazredne senzacije.

U pojedinim trenucima meča na "Lublin Areni" Partizan je pokazao da se može suprostaviti ukrajinskom vicešampionu. Uspeli su crno-beli da stignu i do rezultatske prednosti preko Saldanje, ali je finiš prvog poluvremena i petominutni blickrig Ukrajinaca, odredio dalju sudbinu ovog meča.

Meč na stadionu u Humskoj ulici na programu je od 20 časova, a obezbeđen je i direktan prenos na kanalima RTS 1 i TV Arenasport Prermium 1.

Republika

Foto: FK Partizan

Strateg Partizana uoči meča sa kijevskim Dinamom

 

Da podsetimo, u predvečerje revanš meča drugog kola UEFA Lige šampiona, trener crno-belih Aleksandar Stanojević je odgovorio svom kolegi Oleksandru Šovkovskom na njegove neprimerene izjve pred duel u Poljskoj:

- Ne bih komentarisao njihove izjave, mogu samo da kažem da smo već 50 godina u prijateljskim, bratskim odnosima sa CSKA iz Moskve. Tako je bilo i kad je bio SSSR, tako će i biti, jer nas ne interesuje koja je država u pitanju. Sportsku priču ništa ne može da poremeti. Mi smo klub koji gaji takve vrednosti - istakao je strateg srpskog vicešampiona.

Potpuno je jasno da će SRbija danas biti prikovana uz TV ekrane, s obzirom da nas uz velika uzbuđenja na Olimpisjkim igrama u Parizu, očekuje i fudbalki spektakl na stadionu u Humskoj ulici.

Dešavanja sa stadiona Partizana pratite samo na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading