AUUUU, KAKO JE NAPREDAK PROZVAO PARTIZAN: Ovo poniženje grobari im neće oprostiti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.07.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju nakon Partizanove blamaže na startu evrospkog puta.

AUUUU, KAKO JE NAPREDAK PROZVAO PARTIZAN: Ovo poniženje grobari im neće oprostiti!

Foto: Starsport

Prethodnog vikenda, na startu nove superligaške sezone fudbaleri kruševačkog Napretka su na stadionu u Humskoj ulici dočekali ekipu Partizana, a crno-beli su pogotkom Saldanje u nadoknadi vremena uspeli da zabeleže prvi prvenstveni trijumf (1:0) u takmičarskoj 2024/25 godini.

Još od navedenog meča traje "rat" pristalica dva kluba na društvenim mrežama, a "čarapani" su dočekali debakl Partizana u prvoj međunarodnoj utakmici u novoj sezoni, da dodatno pecnu simpatizere kluba iz Humske.

Mnogo je simpatizere crno-belih zabolelo pitanje upućeno iz Kruševca:

- Zna li se, možda, kako se završio drugi set sinoć?

 

 

Ubrzo je stigao i odgovor:

- Čuj ove klošare što ih je je neki Krit razmonitrao 6:0 u jedinom izlasku u Evropu.

 

 

Ovaj sukob na društvenim mrežama samo je jedan od mnogih koji se dešavaju između navijača fudbalskih klubova, pokazujući strast i rivalstvo koje karakteriše ovu vrstu sportskog nadmetanja.

Da podsetimo, fudbaleri Partizana neslavno su započeli učešće u evropskim kupovima za sezonu 2024/25. Nakon punih sedam godina crno-beli su se našli u elitnom klupskom takmičenju na Starom kontinentu, a duel protiv kijevskog Dinama ostaće upisan crnim slovima u analima kluba iz Humske.

Imali su izabranici trenera Aleksandra Stanojevića u finišu prvog poluvremena sve u svojim rukama. Pogotkom Saldanje sa bele tačke poveli su u 22. minutu, ali je petominutno pomračenje u finišu prvog poluvremena najavilo i krajnji ishod. 

U nastavku meča još tri lopte su završile u mreži srpskog vicešampiona, tako da novi pogodak Saldanje predstavlja samo utehu bez pokrića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading