SKOVALI ZAVERU PROTIV NOVAKA ĐOKOVIĆA: Teniser sve PRIZNAO i otkrio TAJNI MOTIV na Rolan Garosu

Autor:

Sport

01.06.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletu svi žele da vide leđa.

SKOVALI ZAVERU PROTIV NOVAKA ĐOKOVIĆA: Teniser sve PRIZNAO i otkrio TAJNI MOTIV na Rolan Garosu

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković igraće večeras meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Lorenca Musetija sa ciljem da nastavi odbranu titule i prvom mesta ATP liste, ali i da se vrati na pobednički kolosek. Međutim, Italijan neće biti lak zalogaj ako se pogledaju njihovi prethodni dueli, ali i činjenjica da teniser s Apenina ne leže našem asu u poslednje vreme.

Naime, Museti ga je tukao prošle godine u Monte Karlu, a onda je primat preuzeo Janik Siner. Janik je slavio na Završnom ATP turniru u grupnoj fazi sa 2:1 u setovima, pa iako mu se Novak kasnije osvetio u finalu, Siner se postarao da mu Đoković ne ostane dužan. Najvećeg ikada je savladao u finalu Dejvis kupa sa 2:1, a onda je načinio i najveće iznenađenje, pobedivši našu legendu u polufinalu Australijan opena rezultatom 3:1 u setovima. A onda je Novak doživeo je neprijatno iznenađenje u trećem kolu Indijan Velsa od koga se oprostio porazom. Luka Nardi iznenadio je čitav teniski svet neverovatnom pobedon nad svetskim brojem jedan sa 4:6, 6:3, 3:6.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lorenco Museti

Međutim, Museti je otkrio da ima poseban motiv da slavi večeras. To je pomoć Sineru u borbi za prvo mesto ATP liste, a koje mu se i te kako smeši. Tačnije, ako izbaci Đokovića, onda će praktično postati broj jedan šta god uradio do kraja turnira u Parizu jer Nole brani titulu i 2.000 bodova, a SIner samo 45 bodova.

- Protiv Đokovića ću takođe pokušati da pomognem Sineru da dođe do mesta broj 1 ATP liste. Ne želim da polaže nade u mene. Ima on sopstveni put koji je već dobro zapisan, ali ako mogu da mu pomognem, barem malo... Patriozitam ne boli - rekao je Museti. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Podsrtimo, Janik Siner ima sve u svojim rukama, dok je na našem asu samo da pokuša da mu oteža dolazak na sam vrh muškog tenisa. Đoković trenutno zvanično ima 9.960 bodova, dok je Siner na 8.770 bodova. Međutim, Novak brani titulu i svih 2.000 bodova jer je prošle godine u finalu savladao Kaspera Ruda, dok Italijan brani sam 45 bodova jer je 2023. ispao već u drugom kolu. U prevodu, Nole će ostati prvi na svetu ako dođe do finala, a da Italijan ne dođe do polufinala. Ukoliko se obojica nađu i finalu i čak i da Srbin slavi, Janik će 10. juna postati prvi reket sveta kada izađe naredna ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gaga

01.06.2024 12:23

PATRIOTIZAM NE BOLI NIKIGA SEM SRBE,JOŠ SE ČEKA NAVODNO UČEŠĆE JOKIĆA ,MA NE TREBA DA IGRA BRATE NAZOR.