NIJE DOBRO ZA ZVEZDU PRED PUT U MILANO: Probudila se Interova zver i gladna je golova

Autor:

Sport

28.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva gola Argentinca za dobru uvertiru pred drugo kolo LŠ

NIJE DOBRO ZA ZVEZDU PRED PUT U MILANO: Probudila se Interova zver i gladna je golova

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez

Fudbaleri Intera savladali su Udineze na gostovanju u 6. kolu Serije A rezultatom 3:2 posle sjajnog meča. Igrač utakmice je definitivno bio Lautaro Martinez koji je postigao dva gola na utakmici prvi put posle 25. februara ove godine, a od tada je uspeo da zatrese mrežu protivnika još samo dva puta. Sjajno je igrao za reprezentaciju Argentinac, ali poslednji gol za Neroazure dao je Frozinoneu u maju. Bio je u blagoj krizi, tražili su se golovi od njega, a on je konačno uzvratio. I to je buđenje usledilo baš pred susret sa Crvenom zvezdom u drugom kolu Lige šampiona.

Inter je poveo već u prvom minutu meča, kada je Darmijan uposlio Fratezija, a ovaj uspešno poslao loptu u mrežu, donoseći svojoj ekipi rani gol i prednost na početku utakmice.

Usledio je šou Martineza, pošto je prvo pogodio u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, a potom je već na startu druge polovina meča, u 47. minutu, ponovo zatresao mrežu protivnika, davajući na znanje Spajiću i Đigi da opuštanja u utorak nema.

Udineze je uspeo da izjednači preko Kristijana Kabaselea pre toga u 35. minutu, a potom je Lorenco Luka uneo neizvesnost pogotkom sedam minuta pre kraja regularnog vremena. Ipak, Inter je uspeo da zadrži prednost do kraja meča i "preživi" nezgodno gostovanje na severu Italije.

Ovom pobedom, Inter je stigao do 11 osvojenih poena i trenutno se nalazi na deobi prvog mesta, dok se Udineze nalazi na petom mestu sa bodom manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading