DAUM KRADE ŠOU DŽENKINSU U ARENI: Zvezda opet na "bezbednih" +8

Autor:

Sport

28.09.2024

19:18 >> 19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk izuzetno motivisan od početka meča

DAUM KRADE ŠOU DŽENKINSU U ARENI: Zvezda opet na "bezbednih" +8

Foto: Starsport

KK CRVENA ZVEZDA - KK MORNAR 67:58

(22:14, 23:27, 22:17)

TOK MEČA

KRAJ TREĆE ČETVRTINE

10. minut - Dženkins pogađa još jednu neverovatnu dvojku, a Nedović stavlja tačku na ovaj period preciznim hicem van linije 6,75. 

9. minut - Dobrić promašuje čist zicer posle dobre asistencije Mitrovića, a Buljević smanjuje na -7. Smit precizan sa penala oba puta. Evo iskupljenja Dobrića, pogađa vrlo bitnu trojku.

8. minut - Teodosić ponovo hrani saigrače, sada poentira Mitrović.

7. minut - Daum nastavlja sa odličnom igrom, poentira iz kontre. I sada se Majk odlično otvorio Teodosiću i iskoristio njegovo dodavanje. Tajmaut Pavićević.

 

 

6. minut - Igrala se akcija za Kenana posle tajmauta, ali je Amerikanac ostao kratak. Bedijako na drugoj strani odlično kombinuje sa Đokovićem, a Daum popravlja promašaj Bolomboja.

5. minut - U lošem ritmu je Miler-Mekintajer koji gubi dve lopte za redom. Muči se Zvezda ozbiljno u organizaciji igre... Sada i loša odluka Teodosića, svi na terenu su u kontraritmu, a Dženkins konačno promašuje jedan šut za tri.

4. minut - Kenan večeras izgleda bira da pogađa samo teške šuteve za tri. A Dženkins u previsokom luku pogađa još jednom dno mrežice! Koliko se "zapalio"! Smit pogađa jedan od dva penala, ali Bedijako hvata ofanzivni skok.

 

 

3. minut - Bedijako opet lako poentira, a Daum je najbolji Zvezdin igrač jer pogađa i sa poludistance iz okreta.

2. minut - Opasno su se ispromašivali igrači Zvezde sada. Otvoreni šutevi, pa čist zicer za Bolomboja nisu iskorišćeni.

1. minut - Jak početak drugog poluvremena. Bolomboj je kasnio sa jednom rampom, a onda je "zalepio" Bedijaka, dok je u međuvremenu Daum pogodio trojku.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

 

 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

10. minut - Odlično Kalinić kombinuje sa Dobrićem za kraj prvog poluvremena. 45:41

9. minut - Kalinić posle još jednog bezidejnog napada pogađa težak šut za dva.

8. minut - Lazić ide u svoj karakteristični prodor i poentira. Runjić precizan sa linije penala, a neverovatni Dženkins pogađa skok-šut o tablu za dva!

7. minut - Odlični Mekintajer je opet precizan za tri, pa Pavićević mora da zove tajmaut. Au, kako igra Dženkins! Ima 17 poena u prvom poluvremenu posle ove trojke!

6. minut - Gedraitis krade loptu i poentira u kontri.

 

 

5. minut - A Buljević je ostao sam kao duh i pogodio trojku za Mornar! Kodi uzvraća istom merom sa druge strane i popravlja procenat sa distance. Dženkins još jednom neverovatno precizan za tri!

4. minut - Teodosić je izvukao faul i poentirao sa penala oba puta. Dobro sarađuje Runjić sa Buljevićem, a onda i sam poentira, dva prelepa koša! Odlično igra Mornar za sada. I ponovo najbolji pojedinac Zvezde Mitrović, pivotira i ide na drugi obruč.

3. minut - Crveno-beli opet ulaze u meč sa manjom energije. Bedijako vrlo lako zakucava, a Sferopulos zove tajmaut da razmrda igrače. Evo konačno trojke za Zvezdu - Gedraitis.

2. minut - Mekintajer uzima težak šut i pogađa.

1. minut - Pogađaju trojku Dženkins, pa Smit! Opasno su se raspucali gosti!

 

 

KRAJ PRVE ČETVRTINE

10. minut - Gedraitis loš sa distance, ali dobar sa linije slobodnih bacanja. Teodosićev poslednji šut za tri ostaje na obruču. 22:14

9. minut - Loše Zvezda ulazi šuterski ponovo u meč, a Dženkins precizan dva puta sa poludistance.

8. minut - Tečno igra Zvezda, kombinuju Jago-Mitrović-Gedraitis. Dženkins dobar sa poludistance, a požurio je Jago.

7. minut - Kalinić je dobio rampu Runjića, a onda ga je osvetio Mitrović na drugoj strani. Ipak, poentira Dženkins posle zbrke.

6. minut - Fenomenalno dodavanje Kalinića za alej-up Mitrovića! Sjajan je na prodoru Dženkins, izvio se lepo i poentirao, ali onda ne može da isparira centru Zvezde u odbrani i dozvoljava mu poene.

 

 

5. minut - Kenan pogađa izuzetno tešku trojku, a na to se nadovezao i za sada sjajni Daum sa 2+1.

4. minut - I Bolomboj testira obruče u Areni! Runjić na drugoj strani uzvraća istom merom.

3. minut - Daum sada i zakucava!

2. minut - Daum postiže prve poene na meču, ali i prve zvanične u dresu Zvezde. Dženkins precizan sa linije penala 2 od 3 puta.

1. minut - Bez poena u prvih 60 sekundi.

 

 

MEČ JE POČEO

Za Zvezdu počinju: Kenan, Daum, Kalinić, Bolomboj i Jago, a za Mornar Đoković, Dženkins, Smit, Buljević, Runjić.

UVOD

Sferopulos je napravio malu izmenu u odnosu na Dubai. Majk Daum će debitovati u zvaničnim mečevima u crveno-belom dresu, a iz rotacije je ispao Dalibor Ilić.

Košarkaši Crvene zezde iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu tokom koje su stigli do triple-krune. Osvojili su regionalno takmičenje, prvenstvo Srbije, kao i Kup "Radivoja Koraća", ali u novu takmičarsku godinu nisu ušli onako kako je milionska armija navijača očekivala.

Naime, puleni trenera Janisa Sferopulosa u ovosezonskoj premijeri poraženi su na gostovanju u Dubaiju od novajlije u takmičenju rezultatom 86:84, a u navedenom duelu najefikasniji u redovima crveno-belih bio je povratnik Nikola Kalinić koji je postigao 16 poena.

Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga/X

Nedović protiv Mejsona

Ovog popodneva košarkaše Crvene zvezde očekuje novo iskušenje kada je u pitanju jadransko takmičenje, a u premijeri pred domaćom publikom aktuelni šampion dočekuje ekipu Mornara iz Bara koja je na startu šampionata doživela potpuni debakl u meču sa podgoričkom Budućnosti, rezultatom 51:98.

Meč u Beogradskoj areni na programu je od 18 časova, a očekuje se da tribine najveće dvorane na Balkanu budu dobro popunjene, a u tom cilju je rukovodstvo kluba odlučilo da počasti svoje verne navijače.

- Klub ovom prilikom još jednom želi da se zahvali svim našim Zvezdašima na velikoj podršci koju pružaju klubu, pa će ulaz na NIVO 400 za subotnju utakmicu biti slobodan - istakli su iz redova regionalnog i srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading