VLAHOVIĆ OPET TERORIŠE PO ITALIJI! OVO SE ČEKALO: Dva komada Srbina za sedam minuta (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta kažu kritičari?

VLAHOVIĆ OPET TERORIŠE PO ITALIJI! OVO SE ČEKALO: Dva komada Srbina za sedam minuta (VIDEO)

Foto: Profimedia

U šestom kolu Serije A, Dušan Vlahović je zasenio sve kritičare svojim sjajnim nastupom za Juventus protiv Đenove. Nakon mirnog prvog poluvremena, srpski napadač je briljirao od samog početka drugog dela utakmice. U 48. minutu, postigao je gol iz penala, donoseći prednost Staroj dami. Samo sedam minuta kasnije, udvostručio je prednost na asistenciju Teuna Kopmajnersa, postigavši sjajan gol iskosa sa leve strane u donji dalji ugao.

Ovo je bio pravi bljesak za mladog srpskog napadača, koji se suočavao sa kritikama tokom ove sezone zbog nedostatka golova u prethodnim mečevima.

 

Međutim, Vlahović je dao najbolji mogući odgovor na te kritike postigavši dva gola za samo sedam minuta. Njegov izvanredan nastup bio je ključan večeras za pobedu Juventusa, budući da u trenutku pisanja ovog teksta Konseisao stavlja tačku na pitanje pobednika u devedesetom minutu i Juve ima prednost od tri gola. Ovo će sigurno podići samopouzdanje kako Vlahoviću lično, tako i celom timu.

Vlahović je pokazao svoju izuzetnu golgetersku sposobnost i talenat, što će biti ohrabrujuće za navijače Juventusa i obećavajuće za buduće mečeve. Sa svega 24 godine, Vlahović već ostavlja dubok utisak u italijanskoj Seriji A i pokazuje da je od izuzetnog značaja za ekipu Tijaga Mote uprkos ogromnom hejtu sa kojim se suočava od odlaska u Torino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading