SAMARDŽIĆEVA RAKETA U 90. MINUTU ZA IZJEDNAČENJE! Atalanta na krilima Srbina nosi bod iz Bolonje (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola bez pobednika

SAMARDŽIĆEVA RAKETA U 90. MINUTU ZA IZJEDNAČENJE! Atalanta na krilima Srbina nosi bod iz Bolonje (VIDEO)

Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić postao je junak utakmice 6. runde Serije A između Atalante i Bolonje, nakon što je postigao fantastičan gol u poslednjim trenucima meča za 1:1 i tako doneo bod svojoj ekipi. Iako je ušao u igru tek u 45. minutu prinudno posle povrede Brešaninija, Samardžić je uspeo da se istakne i postane ključni igrač utakmice.

Nakon što je domaća ekipa povela pogotkom Santijaga Kastra odmah po početku drugog poluvremena, a penal Atalanti poništen, nije ništa išlo na ruku gostima. Ipak, ubrzo nakon toga je Lukumi isključen sa meča, ali gostujuća ekipa nije uspevala da pronađe put do gola sve do samog kraja utakmice. A onda, uposlednjim trenucima meča, Lazar Samardžić je pokazao maestralne veštine i postigao izjednačujući gol sa velike distance, čime je doneo važan bod svom timu.

Mladi srpski napadač sa nemačkim pasošem pokazao je svoj talenat i odlučnost u utakmici protiv člana Lige šampiona. Srpski reprezentativac je uspeo da se izdvoji kao ključni igrač u timu i da donese važan bod svojoj ekipi. Njegov prvenac u dresu Atalante došao je kao nagrada za vredan trud, rad i zalaganje od dolaska u "boginju provincije".


Nakon ovog meča, Atalanta i Bolonja se nalaze na sredini tabele italijanske Serije A, sa po sedam bodova. Obe ekipe imaju pet bodova zaostatka za vodećim Juventusom, ali je jasno da će borba za pozicije na tabeli biti veoma izazovna i neizvesna tokom cele sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading