ROLAN GAROS: Đoković dobio idealan TERMIN! Evo kada će na teren protiv Musetija

Autor:

Sport

31.05.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji igra meč trećeg kola.

ROLAN GAROS: Đoković dobio idealan TERMIN! Evo kada će na teren protiv Musetija

Foto: Printscreen

Novak Đoković

Organizatori na Rolan Garosu već su napravili raspored za subotu, odlučivši da najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, stave u večernji termin protiv Lorenca Musetija u borbi za osminu finala.

Meč će se igrati na najvećem stadionu "Filip Šatrije", ne pre 20.15 časova kada je najraniji termin za večernju sesiju. Zahvaljujući pokretnom krovu na stadionu, vremenske prilike neće moći da utiču na odigravanje ovog duela, iako se sutra u Parizu ne očekuju padavine nakon niza dana kiše.


Pre nego što Novak izađe na teren, tokom dnevne sesije koja počinje u 12.00 časova, gledaoci će imati priliku da prate mečeve Elisa Mertensa i Elene Ribakine, zatim Paulu Badosu i Arinu Sabalenku, a za kraj Aleksandera Zvereva i Talona Grikspora.

Srpski teniser i Italijan su već imali priliku da se susretnu ove godine u aprilu u Monte Karlu, gde je Nole slavio sa 2:0 u setovima. Ovo će biti prilika za obojicu da pokažu svoje teniske veštine na velikoj sceni Rolan Garosa. Pre nekoliko godina u epskom meču Novak je slavio sa 3:2 u setovima, i nakon velikog preokreta, pošto je Italijan vodio sa 2:0.

Pobednik meča Novak Đoković - Lorenco Museti će u četvrtom kolu igrati protiv boljeg iz duela Tomi Pol (Sjedinjene Američke Države) - Francisko Serundolo (Argentina) i oni će igrati treći meč na terenu 14, a tamo program počinje u 11 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading