SINER NASTAVLJA DA DIŠE ĐOKOVIĆU ZA VRAT! Gazi Nole na Rolan Garosu, ali gazi i Italijan

Autor:

Sport

31.05.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinski je savladao Rusa.

SINER NASTAVLJA DA DIŠE ĐOKOVIĆU ZA VRAT! Gazi Nole na Rolan Garosu, ali gazi i Italijan

Foto: Tanjug/AP

Drugi teniser sveta Janik Siner nastavio je sa sjajnim nastupima na Rolan Garosu, savladavši ruskog protivnika Pavla Kotova u tri seta - 6:4, 6:4, 6:4. Italijan je uspeo da zadrži perfektan učinak u Parizu ove godine, bez izgubljenog seta, što pokazuje u kakvoj se formi nalazi i kakva ga karijera tek očekuje.

Siner je dominirao tokom meča, osvajajući prvi set sa jednim, ali vrednim brejkom, dok je u drugom setu uspeo da sačuva prednost na veoma sličan način, samo je brejk došao nešto ranije. Treći set doneo je joiš jedan sličan scenario, budući da je Italijan još jednom uspeo da "brejkne" svog protivnika sredinom seta i drži prednost do kraja.

Ovaj meč je pokazao da Siner igra veoma sigurno i kontrolisano, pružajući dovoljno da osvoji pobedu, ali ne trošeći više energije nego što je potrebno. Njegova sledeća prepreka na putu ka osmini finala će biti pobednik duela Korentan Mute i Sebastijan Ofner.


Sinerova dosadašnja forma na Rolan Garosu daje mu jaku poziciju u nastavku takmičenja, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju njegovu sledeću predstavu na terenu. Podsetimo, njegov međusobni duel sa Đokovićem moguć je tek u finalu, a do tada obojica moraju da prođu još mnogo prepreka. Noletu je prva sledeća Museti, a u polufinalu će takođe imati "minu" vrlo verovatno u vidu Alkaraza kog će morati da preskoči ne bi li u finalu savladao Italijana koji mu diše za vrat kada je u pitanju prva pozicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading