NA VELIKO ZADOVOLJSTVO SVIH U KLUBU: Bivši igrač mnogih portugalskih klubova stigao je na klupu Omladinca!

Autor:

Sport

29.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno trenersko ime.

NA VELIKO ZADOVOLJSTVO SVIH U KLUBU: Bivši igrač mnogih portugalskih klubova stigao je na klupu Omladinca!

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Uspeo je tim iz Ravnog Topolovca da osvoji drugi mesto u okviru Međuopštinske lige Kikinda-Žitište, što je bilo dovoljno za odlazak u baraž, čiji pobednik ide u PFL Zrenjanin.

Republika

Sastav Omladinca nije uspeo kroz doigravanje da se domogne višeg ranga takmičenja, poražen je od ekipa Gradnulice ukupnim rezultatom 8:2, i time je ostao u ligi u kojoj se nalazi poslednjih šest godina.

Uprava kluba je krenula sa pripremama za novu sezonu, i obelodanila je ime trenera koji će predvoditi tim u narednom periodu. Jovo Simanić (58) svoju trenersku karijeru nastaviće u Ravnom Topolovcu, gde će sa klupe predvoditi sastav Omladinca.

Simanić je nekadašnji fudbaler Proletera i Štutgarta, igrao je u više portugalskih klubova, dok je kroz trenersku karijeru bio član mnogih srpskoligaša. Jovo je vodio sa klupe Radnički iz Zrenjanina, Zadrugar, Vojvodinu 1928 iz Perleza, Banat iz Bagljaša, dok je prethodnu sezonu proveo u Rusandi (Melenci).

Republika

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Simanić novi "šef"

Sa svojim sada već bivšim klubom (Rusanda), stigao je do plasmana na deseto mesto na tabeli u okviru Vojvođanske lige Sever. Sada je odlučio da prihvati veliki izazov i da sa Omladincem za početak pokuša da se plasira u PFL Zrenjanin.

Simanić je kroz igračku karijeru uglavnom zauzimao mesto centralnog defanzivca na terenu, pored gore pomenutog Proletera i Štutgarta, nastupao je i za portuglaske klubove Ovarense, Familikao, Boavistu i Benfiku. 

Novi šef Omladinca je prozivku i prvi trening zakazao za 20/21 jul, do tada će uprava sa trenerom raditi na sklapanju igračkog kadra za predstojeće izazove. Znajući princip rada Simanića, kao i klubove kroz njegovu dosadašnju trenersku karijeru, u Ravnom Topolovcu nas očekuje jako uzbudljiva i kvaitetna sezona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading