OD ČASOVA LJUBAVI DO MRŽNJE I ŽELJE ZA OSVETOM: Kodi Miler Mekintajer u Zvezdi, a Partizanu se crno piše

Autor:

Sport

04.07.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo idealno, a onda je Amerikanac bio izbačen iz tima usred sezone.

OD ČASOVA LJUBAVI DO MRŽNJE I ŽELJE ZA OSVETOM: Kodi Miler Mekintajer u Zvezdi, a Partizanu se crno piše

Foto: Starsport

Kodi Miler Mekintajer novi je košarkaš Crvene zvezde, kako je Republika prva najavila, ali on u Beograd ne dolazi samo da bude udarna igla tima Janisa Sferopulosa u kreaciji igre, već i da se sveti Partizanu. Naime, Amerikanac je u sezoni 2020/21 nosio crno-beli dres, ali mu "časovi ljubavi" izgleda nisu ostali u lepom sećanju. Naime, čim je obelodanjeno da je napustio Baskoniju i da dolazi na Mali Kalemengdan, kao i da je sam platio izlaznu klauzulu, Kodi se oglasio brutalnim rečima stavljajući do znanja da ima neraščišćenih računa sa Partizanom.

 

 

- Godine strpljenja za ovaj trenutak. Ljudi nemaju pojma koliko mi ovo sada znači. Koliko sam dugo čekao na ovo. Koliko sam negativnih emocija internalizovao za ovaj trenutak. Koliko dugo sam držao pognutu glavu i primao stvari iz dana u dan. Bako, voleo bih da si ovde da vidiš šta ću sledeće da uradim za tebe. Ali pretpostavljam da si znao da mi treba anđeo kao što si ti koji me čuva za ono što dolazi. Konačno se vraćam na mesto gde je moja karijera krenula na gore. Ali život se uvek vrti u krug, i kada se zvezde poravnaju, slušam, posebno kada je to najcrvenija zvezda na nebu - napisao je Kodi Miler Mekintajer na svom Instagram profilu.

Pa šta je to toliko razbesnelo Amerikanca kada je Partizan u pitanju? U početk je sve bilo sjajno i bajno kada je stgao u Humsku iz Cedevite u julu 2020.

Republika

Foto: KK Partizan

Bio deo Partizana: Novo pojačanje Zvezde

- Pratio sam Partizan prošle sezone, bilo je neverovatno. Navijači su takođe bili neverovatni, a ja sa uzbuđenjem i divljenjem gledam i slušam tu atmosferu. Oni su pravi ljubitelji košarke, to su oni koje pokazujem porodici i prijateljima u Americi. Međutim, nisam tužan što to nisam mogao da doživim dok sam bio u klubu. Verujem da se sve dešava sa razlogom, uključujući i to - poručio je tada Miler Mekintajer.

Čak i kada su se velikani interesovali za njega, on je u mislima imao samo Partizan. Pritom je je o danima u crno-belim dresu pričao pohvalno.

Republika

Foto: Starsport

Stiže na Mali Kalemegdan: Kodi Miler Mekintajer

- Bio sam u Partizanu. Imao sam lično veoma dobru godinu sa timom i stigla je ponuda iz Panatinaikosa. Ugovor je bio gotov, sve je bilo spremno. Ipak, ostao sam veran timu jer sam prethodno potpisao ugovor sa Partizanom. Uzeo sam u obzir da jurimo šampionat i osetio sam da tim može još bolje. Svidela mi se Srbija, dopadali su mi se navijači i želeo sam da se borim za situaciju koja je postojala, a ne da skačem sa broda - dodao je pre nekoliko godina Amerikanac.

Ova ljubav pukla je posle debakla od Metropolitena u Evrokupu na zimu 2021. Podsetimo, Francuzi su slavili sa ubedljivih 79:62 u Parizu u drugom kolu top 16 faze, a ispostavilo se da je to bio poslednji Kodijev meč u crno-belom dresu. Međutim, rastanak je potrajao od poslednjeg meča 19. januara do zvanične ispisnice 27. februara.

- Odluka stručnog štaba i sportskog sektora je da Kodi bude van ekipe, on je sada igrač Partizana i trenira van ekipe. Traži se način oko izlaska iz ugovora. Sportski sektor i stručni štab imaju odrešene ruke da sklone koga žele iz ekipe, isto tako imaju podršku kluba da se pojačaju na pozicijama na kojima smatraju da treba – objasnio je tada predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Dok je bio van tima, Kodi je poslao jaku poruku.

 

 

– Na kraju ću da govorim o ovoj situaciji i zašto sada ne igram Dovoljno sam ćutao – napisao je Miler Mekintajer na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading