PREMINUO SVETSKI ŠAMPION I PRIDRUŽIO SE "KLUBU 27": Napustio nas je još jedan mladi sportista

Autor:

Sport

04.07.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađen u svom domu.

PREMINUO SVETSKI ŠAMPION I PRIDRUŽIO SE "KLUBU 27": Napustio nas je još jedan mladi sportista

Foto: www.profimedia.rs

Svet rvanja je zavijen u crno nakon vesti o iznenadnoj smrti Nugzarija Curcumije, talentovanog gruzijskog rvača koji je preminuo u svojoj 27. godini. Gruzijska rvačka federacija je potvrdila ovu tužnu vest, navodeći da je Curcumija pronađen mrtav u svom domu u gradu Khobi, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Nugzari Curcumija bio je istaknuti gruzijski rvač, čiji je talenat bio prepoznat širom sveta. Počevši svoju međunarodnu karijeru 2013. godine, postigao je značajan uspeh zauzevši deseto mesto na Kadetskom svetskom prvenstvu. Njegov iznenadni odlazak ostavlja svet rvanja u šoku i tugi, te će ostati upamćen po svojoj izuzetnoj sportskoj karijeri.

Iako je vest o smrti Nugzarija Curcumije potresla svet rvanja, detalji oko uzroka ove tragedije još uvek nisu poznati. Gruzijski informativni portal Ajara TV izvestio je o njegovoj smrti, ali istraga o uzroku i okolnostima ove tužne vesti je u toku. Očekuje se da će javnost uskoro biti obaveštena o detaljima vezanim za ovaj tragičan događaj.

Nugzari Curcumija će ostati upamćen kao talentovani sportista čiji je život prekinut prerano. Njegov doprinos svetu rvanja, posebno u gruzijskoj rvačkoj zajednici, ostavlja neizbrisiv trag. Porodica, prijatelji i navijači širom sveta tuguju zbog gubitka ovog mladog šampiona, čiji će lik i delo nastaviti da žive kroz sećanje na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading