EURO "ORLOVE" UNIŠTIO, ALI NJEGA JE UZDIGAO: Strahinja Pavlović je na korak do PREMIJER LIGE

Autor:

Sport

04.07.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinjino vreme tek dolazi.

EURO "ORLOVE" UNIŠTIO, ALI NJEGA JE UZDIGAO: Strahinja Pavlović je na korak do PREMIJER LIGE

Foto: www.profimedia.rs

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, mladi srpski reprezentativac Strahinja Pavlović istakao se svojim sjajnim partijama, privlačeći pažnju brojnih klubova. Iako je Srbija eliminisana već u grupnoj fazi, Pavlović je bio jedan od najboljih igrača svog tima, što nije prošlo nezapaženo u fudbalskom svetu.

Prema informacijama italijanskog transfer "insajdera" Fabricia Romana, Pavlović se nalazi blizu prelaska iz Salcburga u klub Brentford. Pregovori su već u toku, ali očekuje se da će biti izuzetno kompleksni s obzirom na interesovanje drugih klubova za usluge ovog talentovanog defanzivca.

Iako za sada nije poznato koliko bi transfer Pavlovića mogao da košta Brentford, spekuliše se da bi cifra mogla da pređe 20 miliona evra. Sa mnogim klubovima zainteresovanim za njegov potpis, biće zanimljivo pratiti razvoj situacije u narednim nedeljama.

Pavlović je svoj fudbalski put započeo u Partizanu, da bi potom prešao u redove Monaka. Nakon neuspeha da se izbori za značajnu minutažu u francuskom klubu, proveo je vreme na pozajmicama u Serkl Brižu i Bazelu, pre nego što je konačno stigao u Salcburg. Sa impresivnih 71 nastupa u dve sezone, Pavlović je pokazao svoju vrednost i privukao pažnju klubova širom Evrope.

Sa samo 23 godine, Strahinja Pavlović već ima zavidan broj nastupa za reprezentaciju Srbije, kao i bogato iskustvo igranja u jakim evropskim ligama. Njegov potencijal privlači pažnju klubova iz Premijer lige, a njegov potencijalni transfer u Brentford predstavlja samo jedan od koraka ka njegovoj sjajnoj budućnosti u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading