RADONJIĆ OŠTAR U SUKOBU SA NAVIJAČEM: "Pali sektašu. Je***o vas gde god stignemo, slino"

Autor:

Sport

04.07.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svo zbog dolaska Kodija u Zvezdu.

RADONJIĆ OŠTAR U SUKOBU SA NAVIJAČEM: "Pali sektašu. Je***o vas gde god stignemo, slino"

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić našao se u sukobu sa jednim navijačem na društvenim mrežama, nakon što ga je ovaj vređao i nazvao "najgorim ikada". Radonjić je reagovao na objavu Evrolige o dolasku Kodi Miler-Mekintajera u Crvenu zvezdu, a ubrzo je stigla uvredljiva poruka upućena direktno njemu.

Nemanja Radonjić nije ostao dužan nakon uvredljive poruke koju je dobio, te je odgovorio rečima: "Pali sektašu. Je***o vas gde god stignemo, slino!" Ovaj sukob izazvao je pažnju javnosti, posebno zbog direktnog i oštro reagovanja fudbalera na uvrede.


Nemanja Radonjić je poznat po tome što aktivno prati mečeve Crvene zvezde u košarci, a nedavno je bio viđen u društvu beka crveno-belih Nemanje Nedovića. Interesantno je da je i dalje aktuelan kao pojačanje šampiona Srbije, a u Zvezdi nikada nisu krili da bi voleli ponovo da ga vide u klubu. Čak je i generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno poručio da su mu vrata otvorena, ali odluka o njegovoj budućnosti zavisi i od Majorka, kluba koji ima pravo otkupa od Torina, kao i od Bikova, čiji je Radonjić član.

Ovaj incident na društvenim mrežama dodatno je upečatljiv zbog Radonjićevog emotivnog odnosa prema klubu, ali i jasne poruke koju je poslao navijaču. Njegova reakcija pokazuje da je igrač sa jakim stavom i da se ne libi da odgovori na uvrede.

Nadamo se da će ovaj sukob biti rešen na adekvatan način, a da će Nemanja Radonjić nastaviti da svoju fudbalsku karijeru gradi sa istom strašću kao i do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading