SUKOB PRED EVROPSKO PRVENSTVO! NISU IZAŠLI IZ FINALA LIGE ŠAMPIONA: Kod favorita ne cveta cveće

Autor:

Sport

11.06.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filkrug i Ridiger se zamalo potukli.

SUKOB PRED EVROPSKO PRVENSTVO! NISU IZAŠLI IZ FINALA LIGE ŠAMPIONA: Kod favorita ne cveta cveće

Foto: Profimedia

Mediji iz Nemačke izveštavaju o incidentu koji se dogodio na treningu domaće reprezentacije nekoliko dana pre početka Evropskog prvenstva. Antonio Ridiger i Niklas Filkrug, fudbaleri Real Madrida i Borusije Dortmund, koji su nedavno igrali jedan protiv drugog u finalu Lige šampiona, na treningu su se našli u oštroj situaciji. U više navrata došlo je do verbalnih i fizičkih sukoba, a poslednji duel između njih dvojice eskalirao je u ozbiljno guranje.

Situacija je postala toliko napeta da je pomoćni trener Sandro Vagner morao da reaguje kako bi sprečio dalji sukob. Prema navodima iz izvora, da nije bilo njegove intervencije, moglo je doći čak i do fizičkog obračuna između ova dva igrača. Julian Nagelsman, selektor nemačke reprezentacije, još uvek nije doneo odluku o eventualnim sankcijama protiv Ridigera i Filkruga.


Nemačka će otvoriti Evropsko prvenstvo mečom protiv Škotske, a pored ove dve ekipe u grupi se nalaze još Mađarska i Švajcarska.

 

Podsetimo, Nemačka ima problem i sa Aleksandrom Pavlovićem koji je zbog infekcije upitan za predstojeći turnir. Kod Engleza je izuzetno loša atmosfera zbog nezadovoljavajućih rezultata u pripremi za EVRO, kao i zbog spiska igrača za koje se Sautgejt odlučio. Holanđani su ostali bez Frenkija De Jonga, još se samo Španci i Francuzi čekaju da izađu sa nekim lošim informacijama... Čeka nas "vrelo" leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading