NA PRIPREME "ORLOVA" ZA OLIMPIJSKE IGRE STIGLE LOŠE VESTI: Srbin ostao bez kluba!

Autor:

Sport

06.07.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došao kraj NBA angažmanima?

NA PRIPREME "ORLOVA" ZA OLIMPIJSKE IGRE STIGLE LOŠE VESTI: Srbin ostao bez kluba!

Foto: www.profimedia.rs

Aleksej Pokuševski dobio otkaz u Šarlotu, ali ostaje u fokusu kao deo reprezentacije Srbije

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski doživeo je novi preokret u svojoj NBA karijeri, nakon što je dobio otkaz u ekipi Šarlota. Pokuševski je stigao u Šarlot nakon što je otpušten iz Oklahome, ali i pored pruženih prilika, nije uspeo da se zadrži u timu za narednu sezonu. Tokom svog boravka u Hornetsima, Poku je prosečno beležio 7,4 poena, 5,5 skokova i 1,7 asistencija na 18 utakmica, ali to nije bilo dovoljno da zadrži svoje mesto u timu.

Pored NBA lige, Aleksej se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese uspehu nacionalnog tima.

Davis Bertans takođe napustio ekipu Šarlota i fokusiran na reprezentaciju Letonije


Još jedan košarkaš koji je dobio otkaz u ekipi Šarlota jeste Davis Bertans. Nakon što je stigao iz Oklahome, Bertans je odigrao 28 utakmica za Hornets, beležeći prosečno 8,8 poena po meču. Trenutno je fokusiran na reprezentaciju Letonije i njihov nastup u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu, gde će se suočiti sa Brazilom.

Majls Bridžis potpisao novi ugovor sa Hornetsima uprkos kontroverzama

I dok su Pokuševski i Bertans napustili ekipu, novi ugovor sa Hornetsima potpisao je Majls Bridžis. Ovaj potez izazvao je pažnju javnosti s obzirom na činjenicu da je Bridžis bio optužen i osuđen za nasilje nad ženom 2022. godine, zbog čega je bio suspendovan od strane NBA lige. Bridžis je potpisao trogodišnji ugovor vredan 75 miliona evra, što je izazvalo različite reakcije u košarkaškoj javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading